tao-kan napsal:No hele, už je to asi čtvrtej nebo pátej Mark , kterej jsem slyšel... a jako musím říct, že ty řeči o tom, že hlavní devízou je, že hrajou rovně, mi teda přijdou chybný. Rovně hraje Glock. Ty Marky mají jakýsi divný zabarvení, důsledkem kterýho mám pocit, že cokoliv přes Marka zní stejně (samozřejmě přehánímsmile ).
No takle, nepřišlo mi, že by jim tam najednou chybělo nějaký spektrum (často středy, že
). Čistě myslmí hrál i SWR, kerý jsem zkoušel těsně předtím. Ale ten byl značně ostřejší než Marek, kerej byl zase kulatej. V obou jsem poznal svůj nástroj hned, ale máš pravdu, Marky mi taky přijdou, že opravdu ty nástroje přibližujou k sobě a zněj pak podobně.
Taky jsem si v ten den zahrál i na ampéže a světe div se, jsou to podle mě tak silné aparáty, až mají takovou převahu nad nástrojem, že rozdíly mezi nimi (opět podle mě dyžtak) stíraj ještě víc než Mark. Šmakoval mi až ten jejich zes, co stál bratru skoro 60 kolíků...
Antiflame
: Tisíc lidí, tisíc názorů - o Markbass apcích toho bylo napsáno už dost, což?
Stejně, dokud si člověk každý ten apec nezkusí na vlastní kůži, opravdu nepozná, jaký je. Vím to... taky jsem vystřízlivěl z Mark-geniálního-maniakálního-skvělého opojení, které jsem nabyl ze čtení stejně jako mě velice překvapil Ampeg-nadApec, kterej se mi prostě nelíbil (teda kromě toho hi-endu). Glocka chci už dlouho slyšet, Bonovi to v Práglu hrálo velice pěkně, ale to jsem viděl jenom na bedny, na zes bohužel ne (jako že nevím, co bedny pohánělo). Stejně tak i Genze Benze ... sakra, aby se člověk rozkrájel! :-D
Weber basses -> Eden WTX260 -> 2x10'' G-D & 4x8" Hocke