1

Téma: Kde vyzkouset GK v Praze?

V pondeli 3.4. v ramci koncertu budu mit zrejme v Praze nejakou chvilku volno a tak me napadlo vyzkouset si me potencialni kombo - Gallien Krueger Backline 110.

Otazka zni (pro Prazaky smile
* Vite, kde ho maji?
* Pokud nevite, kde na to kombo nabeton narazim, ktere hudebniny doporucujete navstivit a ktere ani nenavstevovat? Prece jen nemam prehled, kam jit a nerad bych zapomnel na nejaky slusny kramek, o kterem jsem nevedel...

Diky moc za spolupraci pri planovani cesty po Praze smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

2

Re: Kde vyzkouset GK v Praze?

to je asi prusvih, jediny kde ho meli bylo ve Fokusu v Grossmannove pasazi na Vaclavaku
http://www.guitars-fokus.com/, ale jestli je jeste delaj nevim, na webu to nemaji, ale zavolej tam a uvidis, jinak jsem koukal ze GK distribuuje snad www.disk.cz mozna zkusit zavolat tam jestli nemaj nejakou autorizvanou prodejnu v Praze kde ten GK bude, jinak je to asi spis nahoda kdyz bude nekde na krame 1 kus, obcas se chodim do hudebnin koukat, ale GK fakt nikde jinde nebyl
pak uz jedine www.muzikant.cz v ostrave

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

3

tak tohle kombo má myslím mašek ve svým fokusu...nebo podobný BCK a prodává je...je to www.fokuskytary.cz

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

4

Zkusil jsem napsat do Disku, uvidime, co odpovi.
Toho Maska bych taky zkusil. Diky.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků: