Téma: žlutý Warvicky
Chtěl bych se zeptat na žlutý Warwicky, jaký s nima máte zkušenosti, jakej mají zvuk, jak dlouho vydrží a o kolik sou lepší nebo horší než červený a taky přibližnou cenu,díky.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » žlutý Warvicky
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chtěl bych se zeptat na žlutý Warwicky, jaký s nima máte zkušenosti, jakej mají zvuk, jak dlouho vydrží a o kolik sou lepší nebo horší než červený a taky přibližnou cenu,díky.
tak začnem ja - aj keď mám skuąenost len s červenými warwickmi
skúsil som ich iba zo zvedavosti a zdali sa mi prvé dva týľdne skvelé ( cinkot brinkot )
ale potom ąel zvuk do hajzlu a nepomohli ani čističe.
A moje záverečné vyhlásenie, struny pod ( u nás SK ) 800-900 nebrat.Inak zamiloval som si daddarie 45 ( nad povrchovou úpravou eąte stále ąpekulujem ).Ani mi to neni aľ tak jasné - kadejaké steel roundwood a ja nevim co este
Mam s nima dobrou zkusenost - dobrej ostrej zvuk :-)
cena na kytarach.cz za 550 KČ
red sou steel, yellow nikl
Jedne řekne dobrá zkušenost, druhej špatná.. Já je nikdy neměl, ale kamarád je má a je spokojenej-prý dobrý poměr kvalita cena. Co si pak vybrat.. Já to dělám třeba tak, že si pokaždý kupuji struny jiné - třeba za padesát let při nakupování jednou ročně budu schopný porovnávat.
Jinak jsem přešel z oceli na nikl a rozdíl tam je, ale správně bych ho nepopsal, říct že to je víc vintage je podle mě naprosto nic neříkající a možná i zavádějící někam jinam. - popište to někdo za mě. Každopádně to že je nikl dražší neznamená, že je lepší - je prostě jinej..
Každopádně to že je nikl dražší neznamená, že je lepší - je prostě jinej..
třeba od galli stojí stejně, od d¨addario stojí stejně...
u warwa sou yellow vyšší řada než red, red sou obyčejný lowendy
Ale Warvick dělá i black (ocel) a ten je nejdražší pak je yellow (nikl) a nejlevnější red (ocel) takže nejde říct co je dražší
no, vzhledem k tomu, jak vypadají red label, tak do black labelu dost váhám jít. Ty žlutý nevím...vždycky jsem měl pocit, že niklovky jsou záležitostí jazzmanů apod. havěti Ale to je asi blbost, co? Možná je někdy zkusím. Ale nevím, pomalu ztrácím celkově o warw. strunách mínění, i o těch dražších. Jo, tady Vítek z fóra je používá, myslím. Ale červený jsem teďka natáhl fakt už naposledy
I když jsem, co se týče strun, nesktečný prase, tak teď mě to dožralo. Struny byly sice efektně zabalený ve vakuovaným obalu, ale na éčku jsem našel normálně nějaký cucek ve vinutí...takovej jakoby bordel. Na funkci živočicháře to vliv nemá, ale nasere to. I za tu cenu... Tak konečně zkusím ty vaše dadárka, erníbóly nebo elixíry....ufidím.
Měl jsem je a zvuk byl přesně jak říkal Bass 193 - dobrej ostrej. Bohužel asi jenom deset dní, pak to šlo rychle dolů. Struny pro bohatý.
p.s.: už jsou tady dva thready o strunách - bylo zapotřebí zakládat nový thread?
bylo zapotřebí zakládat nový thread?
Kdyz se kouknes kdy byl zalozen dojde ti to
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » žlutý Warvicky