1

Téma: Marshall b150- rady a nápady

Nazdar všichni,
chtěl bych tu udělat sondáž týkající se basového komba Marshall b150. Nebudu chodit kolem horké kaše a přiznám se, že na mě udělalo ohromný dojem, i když z basáckých kuloárů slýchávám spíše názory, že basové marshally ne, jsou už překonané atd.. Tohle kombo ale podle mě hraje naprosto fantasticky, zkoušel jsem ho s Jazz Bassem standart a jen jsem kulil voči.
Hodně mě hlavně překvapil zvukem ten 15-ti palec. Určitě je dost dobře živený zesíkem(ten je co do výbavy dost nabušený), ale já si myslím(názor laika), že to kombo má hlavně skvělou ozvučnici a reprák.
Není tady proto někdo, kdo zná nebo tuší, jak je to uděláno??
Předem díky za reakce!

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

2

Re: Marshall b150- rady a nápady

Netuším, ale měl jsem a byl jsem spokojen... nakonec ale zvítězila sestava 4x10 smile

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

3

Re: Marshall b150- rady a nápady

mistergo napsal:

přiznám se, že na mě udělalo ohromný dojem, i když z basáckých kuloárů slýchávám spíše názory, že basové marshally ne, jsou už překonané atd..

Tohle je jen a jen pověra, blábol, který se zrodil někdy v 70. letech... ve stejné době se taky říkalo, že basy z Japonska jsou křápy pro amatéry... nevěř tomu...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků: