1

Téma: N-Tune...Co říkáte na tohle, já hledím:)

Mrkněte: www.n-tune.com/

LINE6 Variax Bass 700, G.W. LYON by Washburn, CRATE BT220....a tak normalní vybavení....
0 xLajků:

2

Re: N-Tune...Co říkáte na tohle, já hledím:)

Nic? No fakt by mě zajmal názor lidu. Napište co si o tom myslíte pls.

LINE6 Variax Bass 700, G.W. LYON by Washburn, CRATE BT220....a tak normalní vybavení....
0 xLajků:

3

Jo a maloobchodní cena setu by mela být kolem 3000,- Instalace bez porušení kytary za 15 min. Zatím jen na kytary podobné Fender a Gipson, ale určitě to rozšíří časem.

0 xLajků:

4

no vypada to dost zajimave... je to dobry kdyz clovek ladi ve tme...ale nevim jesti bych to chtel na base... na kytaru proc ne.. ale na basu?
i kdyz je fakt ze treba Budvarovi by se to urcite libilo, konecne nejakej blikajici neon smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

5

proč? když sou pedálový ladičky, rackový ladičky, ladičky přímo zabudovaný v kombu...
tak proč vrtat do kejtry?

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

6

navic si myslim ze do basy v cenove hladine do 15 tacu se to nevyplati davat bo pujde driv nebo pozdeji z domu a u tech drazsich by to byla skoda tam cpat nejakou takovou vec... navic je to dalsi vec co se muze posrat.

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

7

Axlík napsal:

navic si myslim ze do basy v cenove hladine do 15 tacu se to nevyplati davat bo pujde driv nebo pozdeji z domu a u tech drazsich by to byla skoda tam cpat nejakou takovou vec... navic je to dalsi vec co se muze posrat.

přesně tak, navíc za ty prachy koupíš dobrou pedálovou ladičku, a když už tahnu někam  basu a apec, tak ladičku uvezu taky.
je to pytlovina

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

8

Sv.etr napsal:

Gipson

To bude naka nova znacka, co vyrabi nastroje ze sadry? lol

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

9

Axlík napsal:

no vypada to dost zajimave... je to dobry kdyz clovek ladi ve tme...ale nevim jesti bych to chtel na base... na kytaru proc ne.. ale na basu?
i kdyz je fakt ze treba Budvarovi by se to urcite libilo, konecne nejakej blikajici neon smile

no moc mě to nebere smile bych to zhrnul asi tak, že je fajn, že to existuje, ale za ty love by mě to nestálo... smile

http://budvar.soulslavers.com/franta.gif Hartke VX 3500 @ Ibanez 1305 PM / Soulslavers
0 xLajků:

10

Je to fakt drahé, sice hezké, ale dost drahé máte recht. Sry za toho Gibsona:)

0 xLajků:

11

Sv.etr napsal:

Sry za toho Gibsona:)

Fpoho - ten byl dobrej cool

Basy: Aria STB (JB), Carvin XB75 custom, Hohner B2A
Komba: Carvin R600 , Marshall B25 MKII, Yamaha AA5
Ostatní: Line 6 Bass Pod XT Live, Ditto Stereo Looper (TC)
0 xLajků:

12

Je to zajímavý ale asi bych to taky nechtěl. Určitě bych si nechtěl rvát do pasivní kytary něco, co se musí něčím napájet a představa, že se to někdy "po" mě děsí. A navíc jak mnozí psali, za ty prachy máš BOSSáckou pedálovku, či cokoli podobného, přihodíš ještě talíř a máš profi rackovou.

0 xLajků:

13

Slepá ulička... něco jako basa bez hlavy wink wink

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

14

Sv.etr napsal:

Nic? No fakt by mě zajmal názor lidu. Napište co si o tom myslíte pls.

Cau,vypada to zajimave.Ale musim taky souhlasit s vetsinou-je to drahy.Ja teda mam rad ruzny kravinky,hejblatka,laditka,kurvitka atd....ale tohle bych ani mit nemusel.Jo jinak trochu OT-koukam,ze valcime stejnou zbrani :-).Ses prvni u koho tady vidim Line6 Variax.Spokojenost?Cau a mej se bratre :-)

Basa:       Line 6 Variax Bass 700                                                                                             
FX:           Line 6 POD X3 Live (multiFX/PreAmp), G-K Dieseldawg (distortion)
Rack:       G-K 1001 RB II (Amp), DBX 266 XL (kompresor,gate)
Box:         G-K Neo 212, SWR Big Ben (1x18")
0 xLajků:

15

Pro Lubosk: Nazdar brachu, jo jsme tady samy :-) Spokojený to jsem, je to dobrá bassa. I když pár much už bych za tu dobu co ji mám i našel(hodně drobností, blbosti:-), ale nebudu házet OT. Pace with you brácho.

0 xLajků: