1 Naposledy upravil: spider (20. 03. 2006 19.29:42)

Téma: Schick Tiger

Narazil sem na tohodle tygra v bazarku. Sice 15 klaciku, ale sem z nej nemocny, krasa....Hral jste nekdo na schicka ? http://www.schickguitars.com/tiger.htm ....navic coby severomoravsky patriot bych do ni fakt sel..... akorat jeste nevim jak bych to vysvetlil moji drahe polovicce big_smile

Jeste sem zapomel dodat ze je ve 4strunne verzi, prazcove

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

2

Re: Schick Tiger

tak tyhle "dreveny" nemusim... i kdyz ta moje keenka je taky naturalni smile)))

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

3

Je to maso:)))a čtyřku by neměli

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

4

Palec napsal:

Je to maso:)))a čtyřku by neměli

No ta bazarova je 4ka....i kdyz tvarem spis vypada jako ta 6ka.....ale koneckoncu ti ji udelaji jak budes chtit, jen na to mit... wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

Ve středu vyhraju ve sportce první a du do toho, ale to bych si asi koupil ještě lepší, mnohem lepší:)))

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

6

Kolik to tak koštuje? Vypadají dobře, mě se dost líbí, ani jsem nevěděl, že to vyrábí česká firma...

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

7

No stoji podle vybaveni, Schick Rhino zacina nekde kolem 22t., Tiger presne nevim, ale rekl bych ze pod 25 urcite ne. Pry ale hodne ztratily na kvalite oproti prvnim vyrobenym modelum ktere se delaly v jejich dilne, dneska to pry zadavaji jinym dilnam, sami ze snad uz nedelaji. Puvodne to melo GOTOHy, dneska pry nejake cinany. Ta v bazaru je delana jeste v jejich dilne s gotoh.....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

8

Abych upřesnil, měl jsem o ní nedávno zájem a vyjádření Schick bylo, že se jedná zatím o model pouze pro USA (zpětně teda nevím, co tím chtěli říct), má mít průchozí krk, snímače EMG a že stojí kolem 40 tis. Zebra a Rhino jsou dle výbavy do 20 tis. Nakonec mi to pár lidí rozmluvilo...

0 xLajků:

9

James napsal:

Narazil sem na tohodle tygra v bazarku. Sice 15 klaciku, ale sem z nej nemocny, krasa....Hral jste nekdo na schicka ? http://www.schickguitars.com/tiger.htm ....navic coby severomoravsky patriot bych do ni fakt sel..... akorat jeste nevim jak bych to vysvetlil moji drahe polovicce big_smile

Pokial sa ti na nu hraje pohodlne ( padne do ruky ) a zo zvukom si spokojný tak beľ do toho.Ale to pohodlie pri hraní je najdôleľitejąie.Ja mám problém ľe mám dlhé prsty a basa s malým rozchodom strún je moja nočná mora, hlavne pri slape.Preto zháňam dáku basu s väčąím rozchodom strún ale bojím sa ľe to skončí jedine hand made ( čo vlastne ani nieje také zlé ) smile .Rudolf Sivčák robí nádherné basy www.sollerguitars.com

Ales Vychodil AVJB5
Fender Precision MIJ 1993 Rosewood fingerboard
Fender Precision MIJ 1986 Maple fingerboard
MARKBASS TTE800
MARKBASS NEW YORKER 804
0 xLajků:

10

basstanda napsal:
James napsal:

Pokial sa ti na nu hraje pohodlne ( padne do ruky ) a zo zvukom si spokojný tak beľ do toho.Ale to pohodlie pri hraní je najdôleľitejąie.Ja mám problém ľe mám dlhé prsty a basa s malým rozchodom strún je moja nočná mora, hlavne pri slape.Preto zháňam dáku basu s väčąím rozchodom strún ale bojím sa ľe to skončí jedine hand made ( čo vlastne ani nieje také zlé ) smile .Rudolf Sivčák robí nádherné basy www.sollerguitars.com

No tak ja mam presne opacny problem. mam kratke prsty, takze bych potreboval zase trosicku kratsi menzuru. Sice klasickou jakz takz uhraju, ale asi bych se citil pohodlneji s kratsi...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

11

Gazelle napsal:

Abych upřesnil, měl jsem o ní nedávno zájem a vyjádření Schick bylo, že se jedná zatím o model pouze pro USA (zpětně teda nevím, co tím chtěli říct), má mít průchozí krk, snímače EMG a že stojí kolem 40 tis. Zebra a Rhino jsou dle výbavy do 20 tis. Nakonec mi to pár lidí rozmluvilo...

Kdy ses na ni ptal ? Oni driv delali za penize cokoliv wink Dneska se fakt orientujou spis na USA. Jinac jsi me docela znejistel. Byl jsem presvedceny ze je to Tiger, ale ma to sroubovany krk. Oproti tomu na zebre je jen jeden snimac, tohle ma 2......ze by nejaka zakazkova zebra ? Asi se na to budu muset jeste jit mrknout

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

12

To spider: Zebra má i dva snímače, záleží jen na tom, za co zaplatíš. Vzhledem k tomu, že jsem se ptal před měsícem a půl a říkal, že to je novinka, díky čemuž nejsou ještě vyvěšeny informace na webu, tak bych řekl, že ses díval na Zebru. Když najdu tu odpověď, tak ti to zkusím přeposlat na mail.

0 xLajků:

13

Tak podle webu je i Tiger se sroubovanym krkem...

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

14 Naposledy upravil: Gazelle (21. 03. 2006 10.10:15)

Jo, protože na webu jsou stále u Tigeru vyvěšené informace k Zebře, podívej se nad technický popis, co je tam napsané.

0 xLajků:

15

Gazelle napsal:

Jo, protože na webu jsou stále u Tigeru vyvěšené informace k Zebře, podívej se nad technický popis, co je tam napsané.

Mas recht....

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

16

Ale tím nechci říkat, že je Zebra špatná, myslím si, že je to kvalitní nástroj, odpovídající své ceně a za 15000,- je to dobrá koupě - ale samozřejmě by se dalo ukecat....jako vždycky. holt prodávat dělaný nástroj je prodělečné.

0 xLajků:

17

schicka mam uz docela dlouho, zebru a jsem vrcholne spokojen, stala na zakazku 16K, takze pokud mas moznost koupit za tu cenu tygra, je to myslim dobra koupe.

0 xLajků: