olaf: já jsem nadšenej!
sice teda klávesačku bych vyhodil, buď nehrála nebo měla nějaký trapný sóla v písničkách který bych ze SP repertoáru vyškrtl.
Byl jsem přímo uprostřed haly, takže zvuk a výhled dobrej.
Tatabojs nastoupili ve třičtvrtě na osm a hráli bohužel jen půl hodinky. Mardoša tam celou tu dobu poskakoval a i zavtipkoval že oni ještě nejsou Smashini. Byly blbě ozvučený ale jinak mě příjemně naladili.
V devět nastoupili, Billy s bílou kytarou jak má ve zvyku. Občas se to táhlo, když dali nějakou méně známější písničku, ale při Today a dalších starších hitech byla výborná atmosféra. Ke konci byly samý kytarový sóla a písničky protažený, třeba samotná desetiminutová United States byla snad ještě delší :-D . Billy toho moc nenamluvil, zavtipkoval že mu manažer zakázal něco říkat že z toho jsou vždycky problémy a po další písničce zařval: "To co jsme udělali už neuděláme, my kurva neumřem!"
Na konec jsme je vylákali ještě na dvě super písničky (myslim že Tarantula a poslední Everlasting Gaze), několikrát řekl fenk jú a konec. Myslel jsem že mi upadnou nohy
čtyři hodiny jsem stál nad ledem, ale rozhodně to stálo za to. Vidět je na vlastní oči. Je to super zážitek. Myslim ale, že mnoho starších kteří na ně šli, měli asi jinou představu o tom co budou hrát a tak. Třeba s akustikou už to nebylo moc rockový, alě jak jsem psal na začátku, jsem nadšenej :-)
____
Co mě trošku štve je, že nikdo nefotil Tatáče.. Mardoša tam hopsal a já foťák neměl, jsem si říkal že jdu přece na muziku a teď mě to mrzí.. Nikde na netu nemůžu najít žádný fotky.

GulášeK 1001RB