Téma: WAH WAH aneb kvakadlo
Obcas bych ho chtel na basu pouzit, ale zatim jsem nenasel zadne ktere by se mne na basu libilo. Kdysi jeste na kytaru jsem mel uplne prvni model kvakadla od George Dennis, pak jsem mel Dunlop GCB95 ted mam PMT Wah 1, ale porad to neni ono, vsehny wahy sezerou signal a u ty basy je to prilis, na kytare mi to tolik nevadilo. Ted jsem cetl v muzikusu docela peknou recenzi na kvakadlo Dunlop Zakk Wilde, ze nezere a naopak pekne drzi basy, no ze proste moc neukrade z originalniho zvuku jen mu prida kvak. Ja vim ze to je kytarova verze, ale moc to neresim, u efektu urcite ne, zkousel jsem vylozene basovy kvakadlo a to melo zase takovej kvak kterej se mi nelibil od prisernejch vejsek do nechutnejch subbasu, ktery uz nebyly ani slyset protoze to byl ultrazvuk, to uz se mi nelibi. Chtel bych neco usazenyho od vyssich po nizsi stredy, ale tak aby to nekradlo, aby tam nebyl moc velkej dynamickej skok pri zapnuti nebo vypnuti. Mate nekdo nejaky zkusenosti?
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34