1

Téma: Koncert Royal flash (CZ:-)

Tak snad už to sem můžu napsat... Nějakým zázrakem jsme se (asi- ta soutěž možná ještě neskončila ale jsme druhý tak dlouho že nás už nikdo nesesadí:-) probojovali do rádoby finále soutěže kapel v XT3, které se koná v sobotu 26.1.2008 v XT trojce. Pokud ten klub neznáte, přímo tam jede bus 136 (Rokycanova), je to bvývalý Guru. Začátek údajně v 19:00, vystoupí 5 kapel a je to ZADARMO:-) Kdyžtak se podívejte na www.xt3.cz   Moc by mě potěšilo kdybyste někdo odsud z fóra přišli. Jo a připravte se že dělám spoustu lacinejch fint, chyb a mam mizernou techniku:-)

OLP mm3, Fade jazz bass, Gallien Krueger 1001 RB-II, Gallien Krueger 410 RBH
0 xLajků:

2

Re: Koncert Royal flash (CZ:-)

Prostě hraješ uplně na h****, je mi to jasný big_smile stavím se, líbí se mi Redhoti. My máme koncert tyden po vas, na ten nikoho nezvu big_smile bo je to o zdraví. To s těma Zlatníkama máte dva koncerty po sobě, viď wink snad se tam moc neznavíte

Tenson electro-acoustic bass B-SM, Marshall MB30
2.držitelka Plasťáka igráčkového
0 xLajků:

3

Erža napsal:

Prostě hraješ uplně na h****, je mi to jasný big_smile stavím se, líbí se mi Redhoti. My máme koncert tyden po vas, na ten nikoho nezvu big_smile bo je to o zdraví. To s těma Zlatníkama máte dva koncerty po sobě, viď wink snad se tam moc neznavíte

Určitě ne, to bude jenom warm-up:-) Je tak to je super že přijdeš, já myslel že nemůžeš

0 xLajků:

4

rokycanova..to bude asi v jihlavě 8¨-(

baskytaristi jako ublížení neumětelové většinou bez špetky smyslu pro humor libujících si v kvalitních aparátech s vymydlenými strunami a nechutně barevnými nástroji
0 xLajků:

5

uvidím, jetsli budu v Praze, tak dondu

0 xLajků:

6

chroustjazz napsal:

rokycanova..to bude asi v jihlavě 8¨-(

big_smile střed světa ne wink

http://budvar.soulslavers.com/franta.gif Hartke VX 3500 @ Ibanez 1305 PM / Soulslavers
0 xLajků:

7

Jo teď mě napadá že když tam bude 5 kapel tak se bude víc zvučit než hrát:-) takže kdybyste tam někdo šel tak čekejte že se budete strašně nudit:-D

0 xLajků:

8

Aha tak my tam prej nehrajem... Tak kdybyste tam náhodou někdo chtěl jít na nás tak tam prosím nechoďte.... Více v topicu co vás sere:-)

0 xLajků:

9

Tak to je dost blbý :-( a co, jak dopadly v pátek Zlatníky?

0 xLajků:

10

No ty Zlatníky byli taky vtipný, bylo tam na nás asi 5 lidí a to byli všechno kámoši:-) Minule tam bylo lidí asi 100 ale mě to baví i tak:-)

0 xLajků:

11

no hlavně ta soutěž je od začátku do konce taková vtipně neprůhledná...

0 xLajků:

12

vpx napsal:

neprůhledná...

Mam přesně takovej pocit...

0 xLajků:

13

Fuit napsal:

No ty Zlatníky byli taky vtipný, bylo tam na nás asi 5 lidí a to byli všechno kámoši:-) Minule tam bylo lidí asi 100 ale mě to baví i tak:-)

zvykej si smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

14

připomnělo mi to akci, kde jsme měli údajně hrát pro 200 lidí, ale nakonec jsme hráli pro kuchaře (jednoho) big_smile

0 xLajků:

15

my sme na tom Starter Live (jde o tuhle soutěž ne?) taky hráli a taky jsme možná byli druzí, ale společně s náma bylo na druhém místě ještě několik dalších kapel, nebo taky vůbec nikdo, včetně nás, takže nakonec stejně vyhrajou buď všichni nebo nikdo...podle toho, až jak se sčítnou hlasy, který nikdo sčítat nebude. Takže uvidíme...ale spíš ne.

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

16

Nook napsal:

my sme na tom Starter Live (jde o tuhle soutěž ne?) taky hráli a taky jsme možná byli druzí, ale společně s náma bylo na druhém místě ještě několik dalších kapel, nebo taky vůbec nikdo, včetně nás, takže nakonec stejně vyhrajou buď všichni nebo nikdo...podle toho, až jak se sčítnou hlasy, který nikdo sčítat nebude. Takže uvidíme...ale spíš ne.

Aha a to bylo to letošní, minulý finále nebo už jste v nějaký další ,,várce,,?

My tam teda tehdy v tom prvním kole měli lidí pono ale i tak jsem nějak nečekal že bysme se mohli dostat do finále, zkrátka mě jen nasral ten jejich web a pak  ten kokot ,,,,,,,,organizátor,,,,,,,,,,,,, Jinak ty kapelní soutěže jsou dobrý na to si zadarmo (žádný riziko prodělání) zahrát v dobrym klubu jinak se mi zdaj k hovnu, zvlášť když každá firma nebo klub jednu dvě do roka pořádá...

0 xLajků:

17

Fuit napsal:

Jinak ty kapelní soutěže jsou dobrý na to si zadarmo (žádný riziko prodělání) zahrát v dobrym klubu

jo, tak ňák to taky berem... navíc tam třeba člověk může narazit na zajímavou kapelu a skamarádit se smile i když na soutěži se nám to ještě nepovedlo, ty ostatní kapely nám nikdy nepřipadaly zajímavý smile

0 xLajků:

18

Fuit napsal:

Aha a to bylo to letošní, minulý finále nebo už jste v nějaký další ,,várce,,?

jo...no, myslím, že minulý...ale tady člověk neví... smile
jinak taky souhlas: soutěž=příležitost zahrát si zadarmo v dobrejch klubech...

educated in shopping and wasting time
blankly staring at the screens
am i already clever enough?

Duplo domeček fanclub #1
0 xLajků:

19

My jsme s někdejší druhou kapelou taky soutěžili v XT3, předloni na konci roku... ale bez výsledku. Nicméně klub byl fajn a bagety na pumpě taky smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

20

Jo ale dobrý na tý sobotě bylo že s těma kámošema co jsem je tam pozval sme naplánovali náhradní akci- spolužačka má klíče od klubovny kde děti v rámci zájmový činnosti ZŠ choděj hrát stolní hry a pod. tak to byla zajímavá akce:-) A ačkoli s hudbou na těhle akcích nikoho neobtěžuju tak mi to nedalo a asi o půlnoci jsem sjel (střízlivej) domu pro kytary a combo- když už měl bejt ten koncert:-)

0 xLajků:

21

My se zitra stehujem do zkusebny v Lihovaru. Uvidime, jak to tam pude, taky planujem tam neco udelat ve skvele undergroundovym "koncertnim sale" big_smile

0 xLajků: