1

Téma: Vysílačky, kabely

Custe!! Nedavno sem byl na konciku A-F!! A basak nemel propojeny aparat s basou kablem, ale mel nejak bezdratove!! Nvite nekdo kolik to stoji a jak se to jmenuje? DIK
(j)

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

2

Re: Vysílačky, kabely

Tak to měl asi vysílačku, a kolik to stojí, seženeš i do desítky, ale to se moc nevyplatí, protože to nemá dobrej signál a ruší to třeba Tv vedle v baráku, dobrá vysílačka bych řekl min. za 20 tyček, ale spíš 30 a 40, to už je o něčem jiným. No jo, jenom ty peníze na to mít:(((

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

3

Ty vole!! No tak na to nemam! smile) Ale meli to vsichni 3 zvuk super a nic to nurislo!! uz me nebavi furt kupovat nove kable!! Budu muset setrit!! smile

Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků:

4

Jooo! A nic levnejsiho neni? Potreboval bych to i jenom na propojeni s kompem!!

Music Man Club #12
0 xLajků:

5

no seženeš i kolem desítky dobrou, která neruší, ale to musíš mít fakt štěstí, parkrát sem měl taky vysílačku pučenou a je to fakt pohoda, nikde se ti neplete žádnej kabel a po ničem nešlapeš a navíc maš mnohem větší volnost při pohybu:)))

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

6

no prave!! smile pro to chci! smile  Nevis o nejak net obchode, kde to prodavaj?

Music Man Club #12
0 xLajků:

7

ja je nemam rad ehmeeeehehe to je ais jiny tema co big_smile

na musicianfriends.com (Jůesej) se daji sehnat okolo 2000, ale kdovi, jaka je kvalita.. strasna.. asi..

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

8

juhuuu: jak se ta vec jmenu v anglictine? smile) Nejak to tam nemuzu najit !:(

Music Man Club #12
0 xLajků:

9

dej wireless system

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

10

dik moc!! to sem potreboval!!:)

Music Man Club #12
0 xLajků:

11 Naposledy upravil: MK (13. 03. 2006 20.44:02)

Z osobni zkusenosti nedoporucuju setrit. System za cca. 10 litriku byl prohlasovan ze velmi dobry, prej na nej hraje Risa S. a podobne - no reknu vam, vetsi trapeni jsem nezazil. H strunu to temer nebylo schopno prenest, zvuk byl obaleny jakousi sumovou obalkou. No a tak jsem ho vratil a podarilo se mi za super cenu sehnat Sennheisera. Muzu vrele doporucit - je to temer cele v kovu (az na vicko na baterie), vydrz super, UHF pasmo, prava diverzita, 1440 frekvenci - pouizivam uz temer 1,5 roku bez problemu s cimkoliv. Ale oficialne si ted pripravte tak 15 litricku. V dobe, kdy jsem to kupoval ja, stal jeste vic...

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

12

LoL já taky nedoporučuju šetřit smile Mam Wireless system a je to prdel ale v nejhorších momentech tě podtrhne a ještě šumí -> FUJ smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků:

13

heh já radši kabel...není nad vytržení kabelu při reprodukci...to je prostě hardcore....takže fuck wireless

0 xLajků:

14

Jinak vyrobci - Sennheiser, AKG, cosi levnejsiho delala tusim Elka ( www.hudebnicentrum.cz ), sezenete neco i od Shure. Jak jiz zaznelo vyse - neni radno prilis setrit, ty nervy za to nestoji.

Neco jineho je, kdyz mluvi samostatny recnik na zavode hasicu a poridi si prave Elku a staci mu to (a v pripade vypadku zopakuje vetu), neco jineho je, kdyz hrajete v kapele na podiu a kolem dokola sileneho sumu a v exponovanych situacich se zacne ztracet/rusit signal...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

15

d.a.l.i. - Presne tak - hlavne ty drazsi pristroje maji i skeny radiovych frekvenci a vybira si ty nejmene rusene a podobne. Jeste nikdy jsem nemel zadny dropout - akorat je nutne pouzivat kvalitni baterie (doporucuju vysilacky na 2 tuzkove, ne na 9V, ta je draha a ma malou kapacitu) a vychytat si, jak rychle se baterie ke konci vybiji - jednou me to vysplouchlo smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

16

cunesk8: chlape na to se vybodni, kabel je jistota, jestli ti muzu poradit, ja jsem koupil kabel Planet Waves, ten co ma zataveny jacky, ten drazssi CUSTOM model
http://www.planet-waves.com/Resources/J … s/pw_g.jpg
mam ho 4 roky a furt drzi jak cert, sice neco stal, ale zase je to dlouhodoba investice

Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

17

to harwey takovejhle mám je skvělěj akorát se strašně kroutí do sebe....máš podobnou zkušenost??

0 xLajků:

18

mě se líbí točený kábly, nevíte kde se dají sehnat, nebo poradit značku

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

19

Planet Wawes mám taky, už asi tři roky, furt drží bez problémů. Když to srovnám s nějakejma těma Proelama, co jsem měl předtím - nebe a dudy.

salof: kroucený kabely se sehnat dají, taky jeden mám a když chci bejt trochu retro, místo Planet Wawes zapojím šňůru-kroucenku. Lidi na to docela zíraj, přece jen dneska na to už hraje málokdo :-) Ale vypadá to výtečně...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

20

kubs: no PW sice tvrdi ze se ty kabely nikdy nekrouti a snadno se rozmotaj, ale jako kazdej kdo chce prodat trochu keca, takze jo kdyz je mam slozeny a vyndam z futralu tak jsou zamotany a musim je rozmotavat a kroutej se, nicmene to je asi jedine co jim muzu vytknout, jinak naprosta spokojenost, kabely jsou nejvic namahany v jacku a tady je velka vyhoda ze to je cely zality v nejaky ty uretanovy pene, takze nejaky poskozeni je vcelku nerealny pokud na ten jack teda nepoustis kovadlinu. jinak ja uz jsem si na nej schodil aparat a jednou jsem si ho vytrhl z basy tak blbe ze ten jack mam dost ohnutej, ale porad to bez problemu hraje. super je ze to ma to zajisteni proti vytazeni, takovy nasekani u patky, perfektne to drzi

oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34
0 xLajků:

21

mě taky vyhovujou ale sere mě že se kroutěj i přihraní!!

0 xLajků:

22

to neposoudím, já už mám 4 roky obyčejnej proel a taky bez problému, a to mně stál pár kaček:)))

0 xLajků:

23

palec: ono je to hodne o zachazeni, takze kdo je prase jako ja, tomu doporucuju PW :-)
Kubs: nevim pri hrani se mi to nestava, asi ses nejakej divnej, no, co ti na to mam rict :-))))))

0 xLajků:

24

Kubšovi se kroutí asi proto, že na pódiu tančí, proto to chce točenou šňůru, ta aspoň nikde nezavazí a pokud je těžký aparát dá se na ní i houpat

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

25

pokud tanci tak at zvoli neco min narocnyho, pri takovym Šimi se urcite kabel nezkrouti tolik jako pri Sambě

0 xLajků:

26

asi taky pujdu do tech zatavenych jacku!! dik moc chlapi!! smile

Music Man Club #12
0 xLajků:

27

Mno pro zacatek a pokud moc nebehas pak je dobry kabel zlata vec, bezdrat bude vzdy hrat o neco "hur". Volnost pohybu vzdy neco stoji (nejen finance) smile

0 xLajků:

28

A to mne právě štve... sad

0 xLajků: