Téma: Satriani v Praze
Chystám se na tenhle koncert, který bude v Praze začátkem června, ale nemohl sem nikde najít, kdo mu tam bude hrát v kapele na basu, na škopky, nevíte někdo a chystá se tam někdo z vás
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Satriani v Praze
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chystám se na tenhle koncert, který bude v Praze začátkem června, ale nemohl sem nikde najít, kdo mu tam bude hrát v kapele na basu, na škopky, nevíte někdo a chystá se tam někdo z vás
jo ve stejnej den, ale na falešnýho Hetfielda opravdu nejsu zvědavej, u mě jasně vyhrává Satroš:)
No my se tam s JSX chystame, slozeni kapely neznam, ale mozna bys to vynoural na webu Satrose.
hele basu mu hraje kruciš docela známej basák  kouknu azjistím taky tam chci jít....volba je jasná
 kouknu azjistím taky tam chci jít....volba je jasná 
žák=hammet=metallica nebo mistr učitel = satriany???? kdo by váhal 
http://www.satriani.com/2004/bandcrew/
david larue

no asi sem to přehlídl, na těch jeho stránkách, díky Kubši, on s ním hrával taky ještě Hamm, Sheehan atd. tak sem nevěděl, kterej z nich to bude tentokrát
hele sheehan nehrál spíš v Vaiem??

s vaiem asi taky, ale myslím že se satrianim taky, ale asi už dřív, ale nevím to určitě.
s vaiem asi taky, ale myslím že se satrianim taky, ale asi už dřív, ale nevím to určitě.
tak to ne:) nehrál
Mam zaznam koncertu G3, kdy je s Vaiem na podiu Sheehan a dalsi dva kytaristi.
Mam zaznam koncertu G3, kdy je s Vaiem na podiu Sheehan a dalsi dva kytaristi.
To je společnej jam všech proti všem... Sheehan je tam s Vaiem.
No dyt to je jasny. To sem mel na mysli! Aha, ted mi doslo, zes myslel, ze se Satrianim nikdy nehral (stejne sem si to mylsel) 
no nehrál s ním sólově, jenom v G3, to mě asi trochu zmátlo:)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Satriani v Praze