1

Téma: Výběr aparátu

Ciao Hombres
Obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Potřebuju poradit při výběru aparátu. Ve finále mi zbyly poslední dva kousky. Ampeg SVT3 - PRO + SVT 610 HLF a ta druhá varianta je Gallien Krueger 1001 RB II + 810 SBX nebo NEO 412. Hraju takovej zvláštní mix muziky. Je to něco mezi HardCorem a death metalem. Hraje se mnou pouze jedna kytara, takže to chce celkem výraznej zvuk. Hraju prstama a občas taky trošku toho slapu... Zvukově mi z toho vychází lehce líp Gallien, ale na stranu druhou... Ampeg je Ampeg. Vážně nevím. Uvítám každou radu. Díky.

0 xLajků:

2

Re: Výběr aparátu

ampeg je ampeg - neber to takto. ampeg nieje nic kym ti nesedi, rovnako ako kazdy iny aparat.
bez si to vyskusat a pocuvaj svoje usi, obavam sa ze sem dostanes viac nazorov od ludi co na to nehrali ako ludi co tie aparat skutocne poznaju.
hral som na SVT3pro a 8x10, na moje ucho tvrdy a nekompromisny zvuk, bez mihnutia oka by som si ho vedel predstavit v tvrdej muzike.

sekam dobrotu
0 xLajků:

3

Re: Výběr aparátu

pista58 napsal:

ampeg je ampeg - neber to takto. ampeg nieje nic kym ti nesedi, rovnako ako kazdy iny aparat.
bez si to vyskusat a pocuvaj svoje usi, obavam sa ze sem dostanes viac nazorov od ludi co na to nehrali ako ludi co tie aparat skutocne poznaju.
hral som na SVT3pro a 8x10, na moje ucho tvrdy a nekompromisny zvuk, bez mihnutia oka by som si ho vedel predstavit v tvrdej muzike.

má pravdu ten chlapec smile +1

0 xLajků: