Téma: Struny Darco
Lidi, máte někdo zkušenosti se strunama darco, jakej maj zvuk atd.

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Struny Darco
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lidi, máte někdo zkušenosti se strunama darco, jakej maj zvuk atd.
no já ne, ale kamoš je měl a říkal nic moc, spíš taková znouzectnost, když nemáš moc lovů a potřebuješ nový struny
Na akustice zadna suprova vydrz, tam byla cena na urovni 50-60% Martinu, vydrz slaba pulka...
Na base jsem je nezkousel, ale pokud by vydrz odpovidala akusticke verzi, mas lepsi poridit cervene Warwicky, Hartke, Queen - dnes je na trhu vyber levnych strun...
Hartke NEEEEE!
Zlatý rudý Warwy!
mikula: a co se ti na nich teda nezdalo, ja je mam a nenadavam na ne, tim jen narazim na to, aby mi konecne nekdo objasnil, jak poznat dobry a spatny struny (( diky..
tAK TO SI ASI VEMU warviky
To Pooky: jak máš "Vnitřně vytuněnou" Jolanu ??? Já to akorát vevnitř celý přeletoval dle schema od Macha anžto původní zapojení bylo nějaký podivný.
Hele, ja ju kupil za naky 2500Kc. Bzl to krap ale ja uznavam ze cim je kztara-bassa starsi, tim je lepsi. Jasne, kupil jsem do toho Snímače od R.M. Pickups. Vyměnil jsem tam zapojení do jacku, natahal delší bably, páč byly dost krátky, Taky sem to letnul, s tim mi pomoh dedek, pac je elektrikar nakej ten patek. Kupil sem novou kobylku a dal jsem si tam menší kolíky( Sundal jsem ty "čtyrlistky" a dal tam černé trojúhelníkové, dávaj se na bassy s malým tělem. No, to je tak všechnu, jinak hraju přes kytarovej efekt Digitech Distortion Death metal. a je to fakt narez.
mikula: a co se ti na nich teda nezdalo, ja je mam a nenadavam na ne, tim jen narazim na to, aby mi konecne nekdo objasnil, jak poznat dobry a spatny struny
(( diky..
Už jsem to tady psal, za asi čtrnáct dnů se ohrály, zrezly, začaly špinit a prdlo áčko. Je fakt, že byly hodně laciný, ale červený Warwy stojej skoro stejně a jsou teda výýýrazně lepčí!
tak dik, ja si je prave puvodne chtel koupit (WW) ale rikal, ze nejsou a misto nich, ze vzali prave ty hartke... jinak me doted (uz rok) nepraskly, zrezly jsou, ale jen kvuli tomu, ze jsme s Fenixem hrali na brnensky chate, kde byla v noci zima (Fenoj se pak zkroutil krk u spanelky ) a zas..ny je teda mam, ale od potu ....
Rok jedny struny?
no a ?? pche rok to nic není
rok to je fakt prd, znám takový šílency, co to tam mají i 2 roky, struny rezavý, bordel od prstů atd, taky to hraní pak tak vypadá
já mám na struně uzel, nemám peníze na nové
haha uzel...
gimzy: dej mi nakych 400 na novy ..
Mimochodem, dost se mi na struny osvědčil takovej sráč v černý plastový flaštičce, jmenuje se to Jim Dunlop 65. Na konci hrdla flaštičky je houbička a po každým hraní to chce opatlat struny tou navlhčenou houbičkou. Nejenže to hezky voní, ale struny vydržej dýl dobře znít a nešpiněj se. Fakt dobrá věc :-)
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Struny Darco