Téma: GALLIEN KRUEGER Fusion 550
uz nekdo zkousel tohle? GALLIEN KRUEGER Fusion 550... moc mi nejde do hlavy GK a lampy. Tak kdo to muze porovnat s ostatnima GK prosim podelte se o nazory... jestli jako tech par tisic navic ma nejaky smysl
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » GALLIEN KRUEGER Fusion 550
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
uz nekdo zkousel tohle? GALLIEN KRUEGER Fusion 550... moc mi nejde do hlavy GK a lampy. Tak kdo to muze porovnat s ostatnima GK prosim podelte se o nazory... jestli jako tech par tisic navic ma nejaky smysl
kámo ten zesík snad ještě ani nevyšel z výrobního pásu
Ja ho uz videl v par eshopech. i u nas. Ale asi bude tezky ho nekde zkusit navostro..
no což o to ale doba dodání je všude na dotaz, neznámá..ana ebayi nic není takže to znamená že ještě nejsou
už se o ní mluví 2 roky a snad poslední info je že by měla bejt leden/únor....
Sám jsem docela zvědav, ale na rovinu, nečekám od toho žádný zázrak, prostě kdo chce lampu, ať si koupí Ampeg, kdo chce tranďák, ať si koupí GK....
Sám jsem docela zvědav, ale na rovinu, nečekám od toho žádný zázrak, prostě kdo chce lampu, ať si koupí Ampeg, kdo chce tranďák, ať si koupí GK....
to je skoro žádost o flame.....
mě se tenhle GK libí...může to mít koule ale už jen tím že to 2 roky doladujou to je podezřelý.....asi to je fakt průser
http://www.musiciansfriend.com/product/ … sku=482104
Že by konečně? Jsem zvědavej na ten zvuk, sice ho asi nikdy neuslyšim ale může to bejt super:-)
Doba dodání 4-6 týdnů, ale neznám nikoho, kdo by to zkoušel
Nebo prostě vedení GK zjistilo, že bez lamp to není ono:D. Tranďáci třeste se:D .
Karlos: i to se určitě mohlo stát
Tak cas trochu poposel, tak se ptam znovu. Uz na to nekdo hral??? Sem zvedavej jak decko.. hee
Jestli mám být upřímný, myslím si, že tak měsíc, spíš dva na to ještě nikdo hrát nebude
ach jo.. ja se snad nedockam.. hee.... tosnad ne.. hihi
Hele, rada, zavolej do Disku do Boskovic, domluv se s nima, pokud to mají skladem, je možné tam přijet, nezávazně si to vyzkoušet...., já to udělal úplně stejně a rád jsem podnikl ten výlet. Musím říct, že jsem dobře udělal.
Zdarec,neco sem nasel ma youtube,snad to nekomu pomuze si udelat obrazek o ty novy hlave.)
http://www.youtube.com/watch?v=MvR9vD1L0ws
snad to nekomu pomuze si udelat obrazek o ty novy hlave
o hlavě moc ne, ale ten chlap má nejspíš motorickou poruchu...
:-d
no u nas tu hlavu asi este nikdo nema,aby sme to vocihli
A toho chlapa nekdo nemáte? Rád bych se ho optal, co za tu poruchu hybnosti to má... :-)
:-D třeba když se dozvěděl kolik za to video dostane tak se mu hrálo takhle z vesela:-) Na jeho koncert bych šel hned...
Na jeho koncert bych šel hned...
určitě tam bude jídlo zdarma a petice proti mentální anorexii
:-D :-D :-D
A bude s ukvíknutím rozdávat autogramy... Kvííík.
Zdarec,neco sem nasel ma youtube,snad to nekomu pomuze si udelat obrazek o ty novy hlave.)
http://www.youtube.com/watch?v=MvR9vD1L0ws
Hlavně to video je už dva roky staré. Zdá se, že s oběma hlavama (GK i toho chlapíka) nebude něco v pořádku.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » GALLIEN KRUEGER Fusion 550