1

Téma: Jakou 15 k 700/210 RBH??

Zdravím, mám kombo GK 700/210 Mark-II a chtěl bych k němu nějakou 15 pro posílení spodků. Všude se hovoří o 4x10 a 15 jsou nějak opomíjeny. Nevíte tedy o nějaké dobré? Nemusí mít ani hornu, samotná hrávat nebude a nechci za ní dát majlant, Nejlepší by bylo něco kolem 10k:-).

0 xLajků:

2

Re: Jakou 15 k 700/210 RBH??

koukej po inzerátech najdeš dobrý bedny i dělaný doma,jinak asi jestli chceš novou tak zase GK ale taky je to o tom co hraješ,můžeš koupit GK a pokud hraješ nějakej ground-cosi tak třeba Fendr je dostačující smile

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

3

GK by mi asi hned sednul, ale 115 RBH je dost draha a 115 RBX jsem nikde neslysel. Nevite, jaky je mezi nimi rozdil? Celkove mezi radami RBH/RBX/NEO. Vim, ze jsou to 3 odlisne rady, nicmene rbx a rbh u 15 byla dost podobna ne? Nejak se v tom ted ztracim :-)
.

0 xLajků:

4

RBH=profi na to hrajou všichni "endorsovaný"
RBX (dříve SBX) = střední řada na to hrajou normální lidi protože to je tak od 30-40% levnější než RBH
NEO=alternativa k klasickým reprákům, lehký bedny, dobře přenosný/převozný

celý bych to s těma bednama přirovnal k filosfii firmy "máme jeden zesík  RB 20001 a na ten hrajou ty slavný , ten stojí hrozně moc peněz ale ty bohatý si ho koupěj, pak máme o půlku lenvnější, budem se tvářit že tam moc rozdíl od 2001 není jen ten výkon....a koupěj si ho ty normální" stejně tak je to máme profi RBH ale ty sou kurva drahý, tak plebsu šoupnem levnější RBX.....no apak sou beginners backline... big_smile

měl  sem  možnost zkoušet ty RBX bedny a popravdě kdybych měl za sestavu 1x15+4x10 dát těch jejich 30k tak bych byl naštvanej

na druhou stranu ta 15 tlačila do nohavic solidně o tom žádná....ale zvuk byl na můj vkus moc ostrej :-(

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků: