Re: Pražský sraz majitelů bas
Super, těším se. Vemu stojánek aby tam nebyla basa zas na stole ale hrát nebudu:-) A aparát ani nenabízim (viz popis u profilu:-D)
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Pražský sraz majitelů bas
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Super, těším se. Vemu stojánek aby tam nebyla basa zas na stole ale hrát nebudu:-) A aparát ani nenabízim (viz popis u profilu:-D)
Vibrl a hajtka stačí, jako minule, ne? Jupí!
to zní rozumně dám vědět
Doufám že se do tý doby vykurýruju (páč na mě teď vlez jakýs chrchelkašel a tak podobně) abych měl chuť na pivo smile)
Sem na tom podobne - taky doufam.
jenom že bysme měli společnou cestu nazpátek
Tak to bude fajn. Dva nality typci, s prvnim courakem dom a basou pres rameno
ale hrát nebudu
Basu vemu, ale doufam, ze hrat ode me nikdo neceka. To bych vam neudelal. Mam vas rad!
Ted cumim, ze tam nejede zadny metro. To zas bude. V Praglu se vyznam min nez ve Frankfurtu... Snad to najdu. Dyz ne, taxi sednu nekam do pangejtu a budu brucet lidem na nezapojenou basu - to abych si vzal pr*atko.
V kolik prijedes? Ja tam pudu na šestou, tak se můžem někde sejít. Jinak nejlepší je asi toto:
Hlavní nádraží 17:02 C
Florenc - C 17:04 Přesun asi 4 min
Bílá labuť 17:11 3
Belárie 17:40
Belárie je zastávka na výše zmíněné mapce při levém okraji. Pak vyjdeš schody (všecky), dáš se vpravo a jsi tam .
Gong, přechody 12, 14, 16, 20, bonga, dvě číny a dva kopáky:-))
noooo, přesně tohle jsem myslel
Dík, to už mi řeklo víc kluků
jsem rád, že se za svojí orientaci nestydíš
pokud bych si mohl naporoučet, tak hajtka, snare, ride, dále kopák by byl fajn, ale budu rád za cokoli, víc než tohle je zbytečný, pokud to někdo splašíte, děkuju v obecném zájmu
jojo...tušil jsem , že jsme od sebe kousek
ale to já vím už dávno že máme k sobě blízko
To zni dobre. Dikes. Tak to vemu.
Já se možná taky zastavim. Pokud bude třeba, můžu vzít notebook (už si ale moc nepamatuju, jestli se minule využil) a malý 15W kombo.
šestka: ) jj.
malý kombo vem, noťas je zbytečný
pokud bych si mohl naporoučet, tak hajtka, snare, ride, dále kopák by byl fajn, ale budu rád za cokoli, víc než tohle je zbytečný, pokud to někdo splašíte, děkuju v obecném zájmu
:-))) v krosně to dotáhnu...hele, dám vědět.
Rád bych vzal aparát, ale to není reálné - nemám ho v Praze ... Můžu ale vzít basu, notebook a ňáký koncerty ...
Můžu ale vzít basu, notebook a ňáký koncerty ...
Já nevím, je to pouštění koncertů vůbec potřeba? Přijde mi, že minule se na to stejnak nikdo moc nekoukal, o poslouchání už vůbec nemluvě...
Ta ať tam hlavně je ! Na OLP se podívám moc rád, viděl jsem ho jen jednou v životě a pořád mi to zůstává v paměti smile
Jo, já bych se tam sám bál, musim vzít reprezentativní doprovod:-)
way: no jasně, prcek se bude hodit, posledně to byl výbornej nápad, s tou t-shirt předsíní
erža: uvidíme s čím se přikasá karlos, pokud by měl k dispozici kromě laskavýho bubeníka taky auto, bylo by po starostech
btw- na to nosit buben je vždycky času dost
Já nevím, je to pouštění koncertů vůbec potřeba? Přijde mi, že minule se na to stejnak nikdo moc nekoukal, o poslouchání už vůbec nemluvě...
taky si myslim... přestože mě posledně někdo někam odsouval, abych mu nevadila ve výhledu
kecáš.... fakt?
ZÁZAZ notebooků :F
a ma cenu vubec brat ty basy :-D
Ale jó, trochu rámusu bysme udělat mohli, né?
A navíc se s nima můžeme chlubit - stejně jako se maminky chlubí svejma ratolestma
Funkazin: mě představa jak šestnáct lidí sedí kolem jednoho noťásku a sleduje jak se nějaký basista snaží prodrat ven zkrz ty malinký repráčky přijde poněkud úsměvná...
Na druhou stranu, s tim projektorem...mam videa z agharta jazz festivalu a zaveru jazz goes to town, takze bych to mohl pritahnout.
Ale jó, trochu rámusu bysme udělat mohli, né? wink
A navíc se s nima můžeme chlubit - stejně jako se maminky chlubí svejma ratolestma big_smile
Me napadly dve veci - co na to vycepni, ze mu tam bduem delat bordel?
A navic ja se chlubit nemuzu, pac moje ferrari (basu) nechavam v reichu Takze musim prinyst basu za 4 supy...
Joko: posledně tam byl projektor a repráky ...
Figi: výčepní je hudební fanoušek, ona to je vlastně taková hudební hospoda
Takze musim prinyst basu za 4 supy...
jakej je rozdíl?
basu za 4 supy
Taková může bejt docela cenná, koneckonců minimálně někteří supi jsou ohrožení a chránění, ne?
jakej je rozdíl?
1 struny, vzhledu, zvuku a rozdilu ceny asi 60t
to idle: supy s hackem nad s!
60t? to musí bejt docela těžká basa...
Q: kolik supů váží jako Figiho basa?
To sou mi tu recniceke obraty... Prave, ze tezka je ta sunka. Vazi 5 a ta druha vazi 3,2 supu
1 struny, vzhledu, zvuku a rozdilu ceny asi 60t
ano, na basu za 60 se jistě bude lépe hrát
Prave, ze tezka je ta sunka.
no, jasně, to je totiž poctivý kus masa
hm ja vam ukazu ze i hohnerka muze bejt vintage a hodlam se prihlasit do souteze kdo do sve basy udelal nejvice der
a nejbezohlednejsich uprav
... potaky za 10 korun ..fnofle na nich pridelany pomoci izolacky
.. killer switch misto tonovky ..misto prepinace aktiv pasiv prepinani snimacu.. veskery rozvody vevnitr z dratu ze starejch cinskejch sluchatek
...thumb rest z nakyho tesneni do vodovodni baterie .. strap hook z kusu kovu co sem na sel uprosted silnice.. ale na prvni pohled byste ji to nehadali
Tak to ja svoje basy mam zasadnu na hrani... (...mysleno muziky)
hm ja vam ukazu ze i hohnerka muze bejt vintage a hodlam se prihlasit do souteze kdo do sve basy udelal nejvice der a nejbezohlednejsich uprav ... potaky za 10 korun ..fnofle na nich pridelany pomoci izolacky .. killer switch misto tonovky ..misto prepinace aktiv pasiv prepinani snimacu.. veskery rozvody vevnitr z dratu ze starejch cinskejch sluchatek ...thumb rest z nakyho tesneni do vodovodni baterie .. strap hook z kusu kovu co sem na sel uprosted silnice.. ale na prvni pohled byste ji to nehadali
mám sem hodit foto mý kytary??? To bys nechtěl vidět
posledně tam byl projektor a repráky ...
Jó takhle, tak to je jiná. Ale Erža vydala jasnej zákaz, takže výjimky se musí domluvit s ní
..nejvice der a nejbezohlednejsich uprav ... potaky za 10 korun ..fnofle na nich pridelany pomoci izolacky .. killer switch misto tonovky ..misto prepinace aktiv pasiv prepinani snimacu.. veskery rozvody vevnitr z dratu ze starejch cinskejch sluchatek ...thumb rest z nakyho tesneni do vodovodni baterie .. strap hook z kusu kovu co sem na sel uprosted silnice..
A proč si jí to vlastně udělal??
A proč si jí to vlastně udělal??
aby hrala k me spokojenosti :-)
a ma cenu vubec brat ty basy :-D
no japan, bas není nikdy dost
Pokud bude třeba, můžu vzít notebook
Na druhou stranu, s tim projektorem...mam videa z agharta jazz festivalu a zaveru jazz goes to town, takze bych to mohl pritahnout.
Oki, tak to přineste hodit z okna (příp schovat do baťohu) se to dá vždycky.
Me napadly dve veci - co na to vycepni, ze mu tam bduem delat bordel?
A navic ja se chlubit nemuzu, pac moje ferrari (basu) nechavam v reichu Takze musim prinyst basu za 4 supy...
a/ Jeff je v pohodě, místní štamgasty jsme mu nevyplašili
b/ viz výše
ok, tak já ho vezmu
Belárie je zastávka na výše zmíněné mapce při levém okraji. Pak vyjdeš schody (všecky), dáš se vpravo a jsi tam .
Ten smajlík na konci byl vhodný, těch schodů je tam teda vlastně jenom pár, skoro ani nestojí za řeč... Moje kuřácké plíce se jenom při tom pomyšlení plní kyslíkem a zastavuje se mi srdce na překysličení:-).
jsem rád, že se za svojí orientaci nestydíš
hele a nahodou nemate nekdo el.kontrabas?? mozna bych moh jeden homemade dovalit.. ale nic neslibuju .. uz ho mam moznost pucit si 2 mesice ale este sem se k tomu nedostal
uvidíme s čím se přikasá karlos, pokud by měl k dispozici kromě laskavýho bubeníka taky auto, bylo by po starostech
btw- na to nosit buben je vždycky času dost
Laskavýho bubeníka bohužel nemám, nesložíme se na nějaký levný virblík, že bysme si ho vozili jako erár?:) Ještě to zkusím šéfnout ale nechci nic slibovat, znáte bubeníky... Každopádně auto mám a nejspíš i pojedu, druhý den ráno mámo koncert takže pojedu asi rovnou
Já mám kdyžtak všechny díly Český sody
hele a nahodou nemate nekdo el.kontrabas?? mozna bych moh jeden homemade dovalit.. ale nic neslibuju .. uz ho mam moznost pucit si 2 mesice ale este sem se k tomu nedostal
umíš na to hrát? ty jo, to by bylo supr...myslím, že joko hrál na kontrabas, nemýlímseliž
Laskavýho bubeníka bohužel nemám, nesložíme se na nějaký levný virblík, že bysme si ho vozili jako erár? Ještě to zkusím šéfnout ale nechci nic slibovat, znáte bubeníky... Každopádně auto mám a nejspíš i pojedu, druhý den ráno mámo koncert takže pojedu asi rovnou
nejaký ten buben bych asi sehnala, jestli se nenabídne méně krkolomé řešení, tak se kdyžtak domluvíme na převozu.
m3 napsal:nemate nekdo el.kontrabas?? mozna bych moh jeden homemade dovalit
Jestli to není takový ten rádoby kontrabas typu ''baskytara s nohou'', tak bych ho moc rád viděl.
no...možná s nohou, ale zaručeně bez hlavy...
A na poslední chvíli přestříkán oranžovou barvou...
myslím, že joko hrál na kontrabas, nemýlímseliž
Nene, já hraju na hornu - jakože na lesní roh! Né že bych si na kontrabasu nikdy nebrnk, ale že bych na to nějak aktivně hrál, to né
nejaký ten buben bych asi sehnala, jestli se nenabídne méně krkolomé řešení, tak se kdyžtak domluvíme na převozu.
No problemo, vždy k dispozici:).
Jinak na kontrabas bych si po létach velmi rád znovu zahrál (kdyby to vlastníkovi nevadilo) takže jsem všemi deseti pro.
no ... hmm ja na to hrat neumim.. a asi to nestiham zaridit.. chmm .. a dneska sem se dovedel ze mne asi od novyho roku nebudou platit z ustavu .. .. je jim pride ze tam chodim malo chmm.. tak asi tam asi budu muset tvrdnout od rana do vecera .. nebo se na to vyseru no... ale preci jenom je to rozdil 10t koliku... tak koupe novy bedny se asi taky odklada
z doktorandskyho stipendia si koupil leda velky hovno...
no tak Pavliku ) zas to s tim glorifikováním Hořovic nepřeháněj...
Nene, já hraju na hornu - jakože na lesní roh! Né že bych si na kontrabasu nikdy nebrnk, ale že bych na to nějak aktivně hrál, to né
Pravdu díž to byl kober
No problemo, vždy k dispozici:).
Dík ještě se domluvíme
jojo...já jsem asi z toho příspěvku dostatečně nepochopil, že je to vzhledem ke staggu.
stejne by mne zajimalo jakej ma erza vztah k japan kdyz to vsude tak prosazuje :-D
to je zkomolenina...a jeste k tomu z dob, kdy jsem yaponsku řikala yaponsko a neumela englicky... až předebvčirem (rozumej pred par mesici) jsem zjistila, ze miluju syrovy rybicky, suši a podobny veci,...takze asi podvědomj zaprasovalo
jakej ma erza vztah k japan kdyz to vsude tak prosazuje :-D
Prosazuje ? No smoking je propagace spolecenskych odevu ? No Japan !!
No, já nakonec asi v ten čtvrtek v Praze ještě budu, takže možná taky dorazím... vypadá to že snad bude ještě větší banda než minule.
Paráda :-) jsem ráda, že nakonec to dopadne tak, že i šestka a callas dorazí :-) prostě 20týho je ideální datum se na vas všecky uz tesim
to ROOten, jsi vítán , mapka je v úložně (výše v tomhle topicu) a tel na mně je 604 350 369, kdyby něco.
Snad ten pubík není moc malý
Dobrých lidí se tam vždycky vejde dost
neboj, každý basák je dobrý
Erža: do té úschovny se bohužel nemohu dostat - nemohla bys mi tu mapku poslat na mail? (rooten@gmail.com) dík
Zastavka vlevo je Belárie.
Objevil jsem toto fórum. Páč máme v práci odpolední večírek, tak by se mi docela hodilo dřív vypadnout (jak napsal můj kamarád proč vidět "i po konci šichty zas ty samý ksichty"). Trojka jede blízko, tak bych se mohl stavit. Neb jako senior jsem retro člověk sám o sobě, moh bych vzít Jolanu Pedro 6, která po poštelování a s RM Pickups hraje jako z praku. Ale museli byste na ni bejt hodný, je jí přece jenom už 47, tedy trochu dáma v přechodu. Silič bych mohl vzít taky, ale nevím, jestli se mi bude chtít ho tahat. Můžu vzít nějaké teslácké retro nebo Phil Jones Bass Briefcase, esli to znáte. Je to hodně divný kombo, ale moc lidí bylo překvapeno. Používám ho na basu i na kytaru, stejně už slyším blbě a výšky už vůbec ne. Ve svých 54 letech neumím hrát (v Panelákových fotrech to vlastně ani nepotřebuju). Přesto bych moh zahrát ňáký písně coby písničkář s basou. Vono to Pedro zvládne i beglajt...
Phil Jones Bass Briefcase
jojojojo!!! Vezmi, vezmi, vezmi, vezmi, vezmi!!!
Ahoj Panelfotře :-) určitě se stav. Kdyby se ti s tím chtělo tahat, tak dej vědět, můžem si pár lidí dát sraz dole na Belárii a pomoct Ti to nahoru. Těch schodů tam teda pár jako je . Já s Rootenem budem na Belárce nějak před šestou.
Tak jo, on ten Briefcase je malá věc. Jako povoláním úředníkovi mi Kufříknaspisy tvarově vyhovuje. Ovšem svých 14 kg má, jinak by to nehrálo. Mám na to dvoukolový vozík z pojízdné tašky, takže se dá. A jsem zvyklý z Panelfotrů tahat neuvěřitelné množství krámů, včetně dvoukrké obludy od Jurkoviče.
Mimochodem okolí srazu znám. Poblíž bydlí elektronický guru dr. Guštar, který nám postavil teremín. Už se ho chystáme umělecky zprovoznit, jako teremín, Guštar je operejšnejbl. No a protože jsem teremín vestavěl do velkého šuplete od psacího stolu (úředník, no), tak jsem ho po inkriminovaných schodech ke Guštarovi několikrát vlekl a tudíž každý z těch schodů znám...
Naproti tomu Pedro je basa velmi lehká, na záda úplně v pohodě. Časově kdy dorazím, nevím, ale v podvečer jo. Díky v každjém případě za nabídku pomoci.
Theremin je muje tajne prani k vanocum ! chci to zkusiiit !!
Těch schodů tam teda pár jako je
Coze?!?! To je v patre? Tak to este nevim, esi pridu
Hospoda je v přízemí. Je tam pár schodů od zastávky.
Mám na to dvoukolový vozík z pojízdné tašky, takže se dá. A jsem zvyklý z Panelfotrů tahat neuvěřitelné množství krámů, včetně dvoukrké obludy od Jurkoviče.
no, až budeš v půlce těch schodů a nebudeš moct, zavolej (tel výše uveden).
Jen bych všem zúčastněným připomněl a paneltátu ubezpečil, že jsem po těch schodech minule přinesl 19kg bednu, 5kg basu a 4 kg zesík, a to prosím bez vozíčku! (teď už ho mám) Takže není se čeho bát, dá se to, i s mou subtilitou...
jsem po těch schodech minule přinesl 19kg bednu, 5kg basu a 4 kg zesík, a to prosím bez vozíčku! (teď už ho mám)
no to se nedivím!
to já povezu svůj 3,5kg zesík, 3,6kg basu a 17kg bednu (konec neplacené reklamy) pěkně autem. Aspoň nebudu muset pít, to by nedopadlo dobře...
Je mi jasný, že taková otázka nemá jasnou odpověď...ale do kolika to zhruba odhadujete? Já jen, že ten den hrajeme v Praze, tak kdyby to náhodou vyšlo časově, možná bych taky skočil na jedno mezi "normální" lidi...
to já povezu svůj 3,5kg zesík, 3,6kg basu a 17kg bednu (konec neplacené reklamy) pěkně autem. Aspoň nebudu muset pít, to by nedopadlo dobře...
Vercajk možno uschovat o patro níž v nahr.studiu, auto před barákem.
Je mi jasný, že taková otázka nemá jasnou odpověď...ale do kolika to zhruba odhadujete? Já jen, že ten den hrajeme v Praze, tak kdyby to náhodou vyšlo časově, možná bych taky skočil na jedno mezi "normální" lidi...
Minule se to po půlnoci začalo rozpadat, my odcházeli tuším kolem půl druhý
Ja prinesu svoji basu 5kg, snad to zvladnu Aparat s sebou z Pic nepotahnu...
no to se nedivím! big_smile
to já povezu svůj 3,5kg zesík, 3,6kg basu a 17kg bednu (konec neplacené reklamy) pěkně autem. Aspoň nebudu muset pít, to by nedopadlo dobře... tongue
tak to ja nic tahat nemusim tak budou 2 marci.. padlo .. to vlastne nemusim brat vubec nic
leda ze bysme porovnali hlasitosti 250ky a LM2ky
a to basu asi vemu :-)
..a pit budu i za nooka..
Vercajk možno uschovat o patro níž v nahr.studiu, auto před barákem.
a kam se schovaj podnapily basaci.. je pro ne naka ulozna
Tak napiš Budvarovi
Jinak s Markem uvidíš, no.... Aby se ostatní neurazili, že...
heh...no, neco se uloží u mně...tak o jednoho míň nebo víc.... akorát ráno du do pr...
ja se taky svezu autickem...zase jako obvykle od Strossmayeraku, takze bych i mozna nekoho mohl vzit pokud se mi zas nezmeni plany. A uvidim, ale tentokra asi nic mysl zatemnujicicho pit ani nic jineho nebudu
To moje mysl bude zatemnena uz dyz pridu
My se sejdem kolem půl šestý na Smícháči, aut.nádr., kdo máte cestu z podobných končin
A uvidim, ale tentokra asi nic mysl zatemnujicicho pit ani nic jineho nebudu
ne všechno se pije
Erza: Ja to este nevim. Musim se pobavit s brachou, kerej v Praglu studuje a u keryho prespim. Bud me tam navede (mozna pride se mnou), nebo prijdu na Smichac, ale to bych este dal vedet. Nejdriv se musim dostat dom. Napisu este 20.12. kolem poledne.
tvuj bracha bude bubnovat, ne?
Ja sem nikdy nerekl, ze to je jisty. Rekl sem, ze pokud pride, pak s kytarou a budem ho muset trochu zpracovat, aby zamlatil do skopku...
jasně, v pohodě, on se kdyžtak najde někdo jiný.
Co se týká škopku/ů, nikdo nic, tak já se zítra zeptám našeho bican, jestli mi něco ze svýho půjčí.
Já bych mozna moh vzit bubenika od nas z kapely, jestli teda bude k mání... ten by s nama urcite rad zahral (teda zadny virtuoz to neni, ale myslim, ze by to stacilo) tak snad se necha ukecat)
paráda dej pak vědět jak, jestli si třeba i nádobíčko veme s sebou, štětky mu prý šestka půjčí (na to ho můžeš nalákat
)
Hula se mnou neprijde, takze asi prijdu jenom ja. Jestli mam zas tahnout aparat tak si reknete. Hula je ted na navsteve u odbornika
Tyjo, ta za chvíli pozná víc lidí než já , tak ji za mně popřej šťastné a veselé.
Aparáty, co vím, tak budou od: Nook, Karlos, Šestka (jestli mi Woodstook pomůže), Dan?? a později dorazí zřejmě i Panelfotr.
Takže myslím, že dva jsou najisto. Prosím, přivez. Budeš s tím chtít pomoct?
A já dotáhnu zas to minikombíčko.
psst...to jsem právě nezmiňovala ...to bude zase 2nd stage pro "patlaly"
Ach tak, jako že jsem nic neřekla
2nd stage pro "patlaly"
Presne neco pro me!
tož to su na tebe zvědavá
to Dante: Tak jsem se během dneška dozvěděla, že aparátů by mělo být dost, pokud se ti s tím nechce tahat.
big_smile tož to su na tebe zvědavá
Ja to este asi nerek - prijdu sice se svoji basou, ale budu pouze divak.
paráda, tak seknd stejdž bude mít i svýho diváka
Tož, já bych taky radši šel s váma na ten 2nd stage
Na prvni bude stat jen oprena basa vo apec.
Navrhuju zrusit prvni stage a nechat si jen ten 2nd.
a dost, žádný sortování, slezem se v hospě a je to
Včera nám přišlo firemním mailem, že prý 20.12. jakýsi předvánoční večírek. Tak ať si trhnou
supr, za to tě zvu na panáka
To snad ani netřeba, není to žádná zásluha... jejich smůla, že si vzpomněli až teď
PRESNE TAK! Tohle taky nesnasim. U me dycky vitezi prvni termin. Na tom si zakladam. Myslim, ze oslavis lip s nama!
Myslim, ze oslavis lip s nama! big_smile
O tom nepochybuju
Dotáhnu virbl a hajtku
Erža: super, tak na to zkusim nalakat naseho bicmana
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 … 9 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » Pražský sraz majitelů bas