Kubš napsal:mno a tady začíná ta největší legrace....že pokud máte svojí basu rádi, tak málokdy uznáte že ta druhá hraje líp
To je sice pravda, ale pokud cítíš, že ti něco nevyhovuje, poznáš i že něco nového tě může oslovit víc. Každý muzikant pořád hledá a každý, když ucítí pod prsty ten rozdíl, půjde po něm. Nahlas už to přiznávat nemusí, já třeba vůbec nemám nutkání s někým se dohadovat jestli mám lepší nebo horší basu než on. Rád svoji basu někomu půjčím, ať si udělá svůj názor. Rád si zkusím něčí nástroj. Třeba mi někdy někdo půjčí Musicmana který mi sedne a já opustím preci a půjdu do něj. Takto mě třeba inspiroval Daliho bezpražec, kvůli tomu jsem prodal Fokusa a je to pro mě momentálně takový mustr, který mám v uchu.
Proto se třeba tady snažím zorganizovat ten moravský sraz. Představ si, když se tam sjede několik muzikantů se slušným vybavením, mohl by člověk najednou testnout např. Laklanda a EBS (rybass), můj Fendr preci 83 a lawsuit JB a T.E., bezpražec liška a KK (Dali), Spiderova Pinokia a Pedullu, Chátrovu novou celolampu, Salofůf Lee Hooker, Betaronovo kombo (a basy), Klusiho MM a JB...atd..(pozn.: prosím, nekamenujte mě, jména jsem psal jen tak od boku, kdo mě zrovna napadl a kdo je z moravy, nepište mi: "bych se vysral někam jezdit" a "nic nepučím, nemejete si ruky"
)
Lakland JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!