Kdysi dávno jsem měl na zdi pověšenou Irisku, což je vlastně sestra Vikomtky se dvěma snímači. řešil jsem to tak, že jsem na ni udělal takový závěs ze silného měděného drátu, který obepínal krk pod hlavicí u nultého pražce a visela na zdi naprosto kolmo a pod ní byla tapisérie o něco větších rozměrů než ta basa a barvama ladila k barvám té basy. Vypadalo to dle soudu návštěv celkem dobře, škoda, že to nemohu přiblížit obrazově, neboť je to dost dávno. Ale pro inspiraci bych mohl vyfotit kytaru (tedy ne baskytaru) Jolanu Gracioso, kterou mám také stejným způsobem pověšenou na zdi a myslím, dokonce na stejné tapisérii.
Pearl Jazz Bass, Jolana D BASS/Rickenbacker, ATK 200, ATK 400, Precision Bass, Fokus V500, IRIS BASS, HB JB-75MN NA Vintage Series, HB Enhanced MP-5MN. AMPY: AMPEG PF500, PEAVEY MINIMAX 2, FENDER BASSMAN 400H, Marshall MB450H, Kombo Line6 LS 110. Bedny Aguilar 112, Glockenklang 112, MARSHALL MBC410, AMPEG PF115HE, MARKBASS NEY YORK 121, LANEY 210 RB, kabely Whirlwind, Fender a Monstercable