Ja uz bych tuhle debatu na tema "je jenich fakt dobrej nebo si z nas dela jen blazny" a "koho volis, Losnu nebo Maznaka"
uz uzavrel protoze mi to prijde o hovne, sorry ze jsem sprostej, kecy z nikoho muzikanta neudelaj. Je zajimavy ze se rozumny chlapi obcas dokazou chovat jako pubertacky :-)))) Ja jsem pro jit s Jenichem na to pivo, abych poznal co je zac, tahle diskuze me prestava bavit.
Reknu jenom svuj posledni nazor v tomhle threadu a pak uz sem nepolezu. Mluvite o tom ze je potreba se pohnout v hudbe dal, prinest neco noveho, posunout ji a stare veci ze jsou passe a nema smysl je dneska hrat. To je podle mne nejvetsi omyl, sve misto na slunci maji urcite vsichni novatori, to bezesporu protoze muzou do hudby zase vnyst neco zajimavyho, ale vsihcni nemuzou byt novatori. Stara muzika na smetiste nepatri. Vzdyt se dodneska hraje Bach, Beethoven, Mozart, Jazz, Blues, RnR a dokud se najdou lidi ktery to maji radi, jako ze se najdou vzycky, tak se najdou muzikanti, ktery to budou hrat a budou to hrat radi, zadna muzika neni stara, prekonana muze byt technika o ktery se celou dobu bavime, ale ne ta hudba, to je trvala hodnota, ktera bude porad stejne dobra za deset ci padesat let, pouze se za tech padesat let proveri, kdo z tech muzikantu to myslel vazne a delal to dobre, oproti tem co delali muziku na efekt a ktery casem omrzej a budou zapomenuti. Takze za pet, deset, patnact let se k tomuhle threadu vratim a uvidi se :-))))
Fender Precision Bass 1975, SOUNDCITY 200+, AmpegSVT412, CryBaby105Q
oblibene fraze: olse, javor, jasan, japan, nikl, ferrit, ECC832, ECC83, ECC82, ECC81, KT88, EL34