Téma: Pls poradte mi co si myslite o baskytare DIMAVERY PB-320
Pls poradte mi co si myslite o baskytare DIMAVERY PB-320 mam momentalne jolanu studio bass takze si myslim ze sicelkem polepsim pls poradte mi jesli se to oplati dix ![]()
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Pls poradte mi co si myslite o baskytare DIMAVERY PB-320
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Pls poradte mi co si myslite o baskytare DIMAVERY PB-320 mam momentalne jolanu studio bass takze si myslim ze sicelkem polepsim pls poradte mi jesli se to oplati dix ![]()
asi by sis moc nepolepsil, nekupuj to...za ty penize radsi kup neco starsiho
Ne, to je zbytečná investice. Ještě pošetři.
Pls poradte mi co si myslite o baskytare DIMAVERY
To nejhorší
Zlatá Studio Bass...
mugway napsal:Pls poradte mi co si myslite o baskytare DIMAVERY
To nejhorší
Zlatá Studio Bass...
mohu potvrdit!
jednou jsem na ní vzteky dupnul (jako že už končím s muzikou), pak jsem se polekal, zmátořil...a nechal ji opravit. Když jsem tedy následně s chladnou hlavou kontroloval šrámy, zjistil jsem, že jich je míň, než jsem čekal...no dobrá, byla ve futrále...ale tenkým ![]()
jednou jsem na ní vzteky dupnul (jako že už končím s muzikou),
Kruťáku
![]()
dimavery nebrat....polepsil by sis maximalne pokud bys hral na kus kartonu s gumou od trenek
dimavery nebrat....polepsil by sis maximalne pokud bys hral na kus kartonu s gumou od trenek
přesně tak
...
Jednou jsem na JB Dimavery sáhnul v tesku (!!!). Zaujalo mě to, že je tělo z lípy, tak jak to asi bude hrát?
Nehrálo.
Jednou jsem na JB Dimavery sáhnul v tesku (!!!).
Já taky!!! Akorát to byl precision... zajít si pro basu do Teska, to už je fakt perverze ![]()
kup si v té ceně nějakou bazarovku,pár jich tady různě koluje a budeš na tom určitě líp.Třeba tu Ibáňu co tady inzeruje SRS,pro začátek ideál....měl sem kdysi to samý.
že je tělo z lípy, tak jak to asi bude hrát?
Lipa je muzikalni drevo, basa z lipy muze hrat vyborne. Pokud nebude Dimavery
Heri napsal:Jednou jsem na JB Dimavery sáhnul v tesku (!!!).
Já taky!!! Akorát to byl precision... zajít si pro basu do Teska, to už je fakt perverze
jo, v Tescu jsem Dimavery taky viděl, hned vedle oddělení hraček, to je děs.
jo, v Tescu jsem Dimavery taky viděl, hned vedle oddělení hraček, to je děs.
U hraček? Tak to docela sedí... já ji viděl hned vedle cédéček, což je spíš výsměch ![]()
Jsem si jednou půjčil Dimaverku na koncert jako náhradní a samou hambou jsem ji ani radši nevytáhl z futrálu...
Teda, nandali jsme to Dimavery docela slušně... pes by od nich kůrku nevzal ![]()
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Pls poradte mi co si myslite o baskytare DIMAVERY PB-320