1

Téma: Ampeg Ba 210 Sp

Zdravím bassmanov,

asi druhý rok sa trápim s basgitarou a práve tento som sa rozhodol zakúpiť si už konečne aj nejaké kombo. Po prehliadnutí recenzií a aj ponúkaných produktov našimi ale aj českými obchodníkmi som sa rozhodol pre kombo Ampeg BA 210 SP. Kombo poslali za pár dní a všetko išlo v pohode. Problém nastal, keď som ho doma vybalil z krabice a zapol. To kombo začalo šumieť. Najskôr som si myslel, že je to basgitarou, tak som vytiahol kábel z komba...šumelo ďalej...a šumelo aj keď som všetky hlasové potenciometre dal na nulu. Viem že tam mám výškový reproduktor, ale ten nemôže až tak šumieť. Poslal som ho späť do predajne a oni mi odpovedali, že kombo dostali ale že nevidia žiadnu chybu a že tieto kombá trochu šumia...nechce sa mi veriť. Preto sa chcem opýtať, pokiaľ má niekto skúsenosti s touto radou od Ampegu, či vám to tak tiež šumí. Ono to nieje až tak strašne nahlas - ale počase vám to začne trošku liezť na nervy.

Viete mi niekto poradiť, kto máte skúsenosti s týmto kombom?

Dík

KEXO

0 xLajků:

2

Re: Ampeg Ba 210 Sp

Cinske ampegy jsou svym sumenim temer povestne.....ampeg ti rekne ze by to delat nemely, poslou ti jine a ono sumi zase (konkretni priklad z jednoho nejmenovaneho ostravskeho shopu)......holt je treba vybirat podle usi a ne podle recenzi nez koupis

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků: