Téma: Aguilar
nevíte kde se prodávají produkty aguilar? konkrétně sháním aktivní elektroniku OBP-3TK
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Aguilar
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
nevíte kde se prodávají produkty aguilar? konkrétně sháním aktivní elektroniku OBP-3TK
Už jsem to tu někde psal, www.sollerguitars.com, jinde asi ne, možná bych zkusil www.vivianinstruments.com a zavolal p. Vlasákovi, jestli je může objednat.
Nechci zakládat nový thread (udělal bych tady bordel a Erža by mě potom vzala basou:D), takže se pokusím oživit tento. Co si myslíte o kombu Aguilar AG 500-112C 1x12 ?
http://www.musiciansfriend.com/product/ … sku=487593 .
Myslíte, že je lepší ten dvoukanál nebo tenhle jednokanál? Nevím, jestli bych ten druhý kanál využil ale myslím si, že jo, jeden pro prstíky a druhý pro slapík:). Když zase se mi víc líbí, když je tam míň čudlíků:D.
Aguilar AG 500SC-112C 1x12 Bass Combo
http://www.musiciansfriend.com/product/ … sku=487591
Vyjde to nastejno jestli si koupím hlavu nebo bednu s hlavou tak bych to vzal asi takhle spolu a časem bych si přikoupil Aguilar GS 112NT 1x12 Bass Cabinet
http://www.musiciansfriend.com/product/ … sku=601035
Zajímají mě Vaše názory, zkušenosti, prostě všechno okolo.
Pro pekelníka: Já vím, Ampeg to není
Jo a ještě jedna věc, můžete prosím někdo z adminů toto přesunout do Aparátů? Nevšimnul jsem si, že to bylo založený v Baskytařách.
No měl jsem od JVho půjčenou tu bedýnku a nebylo to vůbec marné. Kontaktuj Zdeňka Wimpy Tichotu a zahraj si u něj na to. Je to výbornej a laskavej člověk, takže to asi nebude problém.
pane dochtore, http://www.k-audio.cz/ má na webu vše:)
Hlavu AG 500SC měli ještě 2 měsíce zpět v Muzikeru, byla pod tím bedna GS 210 a zvuk byl skvělý...Ten dvanáctkový box prý díky objemu hraje dobře, já si určitě půjdu vyzkoušet GS 410, během pár dnů má dojít na kytary.cz. Hlava mě čeká až za delší dobu, ale jestli vyjdou peníze, asi bych šel do preampu DB 659, je to paráda
ten samotnej box hraje výborně, s danovo glockem nejlepčí dvanáctky co jsem slyšel a měl možnost si na ně zahrát
to combo jsem provářel v k audiu a bohužel mě nijak nepřesvědčilo... nicméně wimpymu to zní výborně, takže to bude subjektivní nepřesvědčení
btw-wimpy je opravdu velice milej, ochotnej, skromnej a laskavej člověk... navíc basák první velikosti
wimpy mi kdysi prodával svojí vyrobenou bednu a jediný co si pamatuju bylo
"MĚL SEM OPRAVDU UPLNĚ VŠECHNO ALE AGUILAR JE KONEČNĚ TO CO MĚ PODRŽÍ...."
tak nechme Wimpiho soukromé záležitosti stranou (
), ale von zase podle mýho není taková autorita na basových prknech, co znamenají kaviár (nebo jak se to říká).
btw to sem si chtel takle koupit toho marka 12kovi kombicko a k nemu casem pripadne bedynku ale nakonec hlava zvlast a home made bedna zatim se ukazolo ekonomictejsi... ale pravda mi studenti si nemuzem vyskakovat.. jestli na to mas tak to klido kup..
jestli na to mas tak to klido kup..
Kdyby mě netrápili peníze tak to koupím a vůbec nad tím nepřemýšlím:D. Spíš by mě zajímalo jak to dokáže vytvořit plochu na pódiu. Docela i věřím tomu, že to hrát bude, pár Aguilarů jsem slyšel:), ale nemáte někdo zkušenost s výkonem, resp. plochou komba / komba + boxu ?
Jak si lze někde přečíst (snad na basy.wz.cz), tak u tohodle boxíku (potažmo komba), stejně jako u obdobnejch boxíků velmi záleží na tom, kam ho umístíte (na zem/na židli, ke zdi/do rohu/volně do místnosti/nebo outdoor) a od toho se odvíjí i pocit, jakej z něho budete mít... Šešťákovi dík za kompliment, skoro jsem zčervenal. BTW mám za to, že se Gločík čím dál víc rozehrává (zahořuje), což je dáno buďto tím, že ho mám doma a hraju na něj co den, a nebo si na něj jen zvykám. Každopádně hleďtež na: http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=251469 ...
ale pravda mi studenti si nemuzem vyskakovat
co studenti maju v CR zakazane pracovat?
o studenti maju v CR zakazane pracovat?
no pokud travis 8 hodim dene v laborce a este mas slecnu a kapelu tak na praci neni moc casu :-D
ted nastesti uz sem a doktoratu tak to uz mi za to i platej :-) .. takze za par mesicu asi koupim mareckovi boxik do barvy .. :-)
tak nechme Wimpiho soukromé záležitosti stranou (
), ale von zase podle mýho není taková autorita na basových prknech, co znamenají kaviár (nebo jak se to říká).
zakladáš na flame...
no pokud travis 8 hodim dene v laborce
ajajaj, tak to potom skutocne tazko
o-kan psal(a):
smile tak nechme Wimpiho soukromé záležitosti stranou ( big_smile ), ale von zase podle mýho není taková autorita na basových prknech, co znamenají kaviár (nebo jak se to říká).
zakladáš na flame...
no nevim...to co hraje vždycky podporuje to co hraje, na nic víc si nehraje...vnímám ho jako dobrýho basáka s citem pro basu
ad Wimpi: no já neříkám, že je looser (i když jsem zaznamenal, že má trochu potíže s držením tempa a hraje ještě tak "hloupě", co se přízvuků týče), ale zase to není takovej frajer, abych jeho názory bral za nějakej světonázor. Přesněji řečeno: v kapele jako spodkař ok, ale nic víc. A protože jsem měl (jako obvykle) rozvernou náladu, neodolal jsem polochtat své básnické třívko a užít pěkné metafory.
mno každopádně se basou živí a je to sympaták....
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Aguilar