1

Téma: Harley Benton bass box

Zdravim,
nemate pls nahodou nekdo zkusenost z basovymi boxy od Harley Benton?
Premyslim totiz o koupi teto sestavy:
http://www.thomann.de/gb/hartke_3500_b115hb210h.htm
O znacce Harley Benton jsem toho moc neslysel, tak bych moc rad znal nejaky nazor.
thx

Fokus Precision Bass RM pickups PRM2
Behringer ULTRABASS BXL1800A
0 xLajků:

2

Re: Harley Benton bass box

na instrumeno.cz řešily jejich kytarové boxy osazené celestionama, prej dobré

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

3

No benton je u thomana neco jako tesco polivky v tescu.. ale kvalitu netusim ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

4

měl jsem to půjčené jako místní aparát na kšeftě
můžeš podporovat bezdomovce, nebo to věnovat psímu útulku, skauti za to vybaví novou klubovnu...zkrátka je mnohem víc smysluplnějších věcí do kterých můžeš investovat svoje peníze, než si koupit tyhle bedny. ale zase v poměru výkon/cena je to docela zajímavý, resp. na začátek proč ne. sice bych si na tvém místě koupil raději jednu jetou slušnější 4x10, ale pokud toužíš po nových, nic jiného nejspíš neseženeš.
můj osobní dojem z těch beden byl hezky se tvářící, bučivé, nekonkrétní, ať jsem kroutil čímkoli, lezl mi z toho jenom huhel...
takže na začátek dobré, ale myslím že tě brzo začnou štvát.
hartke 3500 je ve svojí kategorii víc než slušnej zesilovač

0 xLajků:

5

dik za nazory:)
šestka: na zacatek jsem mel Behringera...ted uz prave koukam po necem co mi snad par let vydrzi:)
Pro Hartke 3500 jsem uz rozhodnutej, ale porad mam dilema s boxem jestli 410 nebo 115...
a tohle vypadalo ze by muj problem krasne vyresilo:)

jinak jsem premyslel nad
http://www.thomann.de/gb/hartke_gallien … blx_ii.htm
anebo
http://www.thomann.de/gb/hartkegallien_ … 0blxii.htm
co myslite?

Fokus Precision Bass RM pickups PRM2
Behringer ULTRABASS BXL1800A
0 xLajků:

6

to si od berinzru k Betonu moc nepomuzes...radeji prisetrit rika zlej pes..

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

7

Kalda napsal:

jinak jsem premyslel nad
http://www.thomann.de/gb/hartke_gallien … blx_ii.htm
anebo
http://www.thomann.de/gb/hartkegallien_ … 0blxii.htm
co myslite?

Do Backlinu bych nešel, dle mého názoru použitelné boxy jsou od 12-13, být tebou si připlatím, anebo koukám po bazarech.

Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04
0 xLajků:

8

jj, jak říkají kolegové, na všechny tyhle bedny se vykašli, ty GK jsou taky trága, kup si jednu lepší bazarovou 4x10 a pak budeš mít na delší dobu klid

0 xLajků:

9

a nebo peavey 410 tvx, měl jsem příležitost slyšet ha3500 s touhle bednou a hrálo to dobře.

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

10

nebo se směle obrať na kubše, pokud je někde něco k mání, stopro o tom ví smile

0 xLajků:

11

hele já o ničem nevím bednu neřeším NIC NEŘEŠÍM big_smile
ale věřte jedinýmu, co zaplatíte to dostanete....apropo dneska sem viděl v kytary.cz 4x bednu Ampeg HLF410 a je to hnus jeden měl sítku tak volnou že kdo si to koupí musí bejt estetickej masochista....fakt to vypadá hůř než moje TOURovaná USA made....začínám věřít že klesá Ampeg kvalita...designed in usa nestačí big_smile skoro bych se u těch vietnamů bál jeslti po záruce nepodaj žádost o eutanazii...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

12

na talkbass sa uz velmi dlho siria spravy ze od odkupenia Ampegu spolocnostou LOUD a presunutim vyroby z USA do ciny a vietnamu sa kvalita rapidne znizila. som zvedavy kedy sa to skonsoliduje.

sekam dobrotu
0 xLajků:

13

jasně mladí kluci vietnamští neumijou to, co staré vousato-vlasaté americké máničky

LEE HOOKER,  PEAVEY SPECTRUM ANALOG FILTER, EH MICROSYNTH, KORG X-911, FENDER MUSTANG FLOOR, MINIPOPS
0 xLajků:

14

s tím souhlasím, prostě práce amerických soudruhů je, tak nějak jiná...
ty diskuse mají své opodstatnění, kamarád amík co si s ním píšu a roky se kvůli jeho bigotnímu ampegismu nesnášíme smile už stihl nadhodit, že to s tím ampegem jde z kopce, že ta nová produkce je jinde, to by za normálních okolností nikdy nevypustil z pusy

0 xLajků:

15

ampégismus nemám rád jako každej -ismus.....

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

16

srs napsal:

a nebo peavey 410 tvx, měl jsem příležitost slyšet ha3500 s touhle bednou a hrálo to dobře.

Zrovna mám na prodej celej full stack od Peavey koukni do inzerce je tam i foto

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

17

čistotysmus dokonalismus nezkreslismus zvukysmus

0 xLajků:

18

Kubš napsal:

designed in usa nestačí

Souhlas... to opravdu neznamená vůbec nic... to už je tak zoufalá snaha vzbudit dojem kvalitního výrobku, že bys blil hmm hmm hmm

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

19 Naposledy upravil: cunesk8 (30. 11. 2007 14.23:24)

bednu ti muzu doporucit Warwick WCA 411 pro!! smile Kvalita za rozumnou cenu!S hartke HA 3500 je to krasa! smile

Jantar bass - jo zacatky smile, Ibanez SR300DX ve světě smile
Hartke HA3500 - Od Hartke už ani suché z nosa. Warwick WCA 411,  Ibanez ATK400 = minulost sad

MM Sterling (2007), Peavey Mark III Series 300 CHS Bass + Mesa Boogie 210 diesel + Tc flashback
Music Man Club #12
0 xLajků: