1

Téma: marshall M B65

čau všichni,
moc prosím - máte někdo zkušenost s tímhletím?

http://www.muzikmanie.cz/good.php?goodI … ombo-M-B65

a i v případě, že ne, prosím o názor.
Myslíte, že je možný přes tuhle věc hrát i v klubu? (v menším klubu)
Každopádně dík za cokoliv k tomu.

Jde mi o to, že hraju ve zkušebně na bednu jako kráva, přes hlavu... ale je tu jeden problém - nemáme to jak vozit s sebou. Takže hledám něco menšího, ale výkonnýho - aspoň jakžtakž výkonnýho a nemusí to stát 30 litrů zrovna.. wink

Jinak - všecky zdravím, jsem tu poprvé a už to tu čtu cca 3 hodiny - zajímavý věci se tady dozví jeden... smile

miluju drummery - asi je to ok, ne?
však - rhythm section kurva!!
co? nebo ne? pičovina?? co vole?
0 xLajků:

2

Re: marshall M B65

no,já tomu moc nerozumim,akorát mi to přijde dost drahý,na to,že to má snad jak sem dobře četl 60Watt s dvanáctkou reprem na nějakejch 14 a půl klacků - to mi přijde trochu drahý,ale třeba to hraje dobře,nevím,počkej si na někoho odbornějšího wink

0 xLajků:

3

čau, já mám 150ku a je to ok. Těma menšíma výkonama už si tak jistej nejsem...

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

4

tao a nezdá se ti že poměr Watt/kč je děsně nevýhodnej, já neříkám že to sou špatný komba chran buh ale když to stálo nákech 25 tak by si to mohl koupit jenmilovník Maršlů...mě příde že ty maršáhly sou předražený a to více než dost

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

hele za ty prachy to je knicemu....uz sem o tom kombu tadyhlec nekde neco psal na foru...jako hrajeto ale tolik penez bych za toi nikdy nedal.....ted to prodava za nakejch 8,5 litru typek z vychodnich cech na  hudebnibazar.cz      ale novy bych to fakt nekupoval. Jinak jestli hrajes nakej rock tak bych se poohlid po necem jinym....dokud sme hrali v zacatcich na komba tak to stacilo ale jak prisla do kapely prvni lampova hlava a box.........

Ibanez, Marshall, Cavon, SWR
0 xLajků:

6

Nový bych to nekoupil ani náhodou, jde to sehant za cca. polovinu z druhé ruky. Jinak co se týče zvuku, Marshall ruluje. Ale je potřeba to ozkoušet, je to na nakreslenej zvuk, takovej ten hyperčistej z toho nikdy nikdo nedostane.

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

7

dik všem.. smile

no - ja vim, že hlava + box je to pravý..
ale jde o to (i jsem to psala), že máme velikej problém s dopravou.. ono když má nebohá kapela k dispozici jedno auto, kam se mají vlézt všichni včetně nástrojů a aparatury, včetně bicích... cool

už to dopadlo tak, že jsem párkrát hrála prostě rovnou do linky přes diret box.. se nedalo nic dělat prostě.

Tak mě jen zajímalo, jestli s tím někdo náhodou nemá zkušenosti - z podia přímo. Protože jinak - se mi zvukově marshall líbí. Jen jsem na pochybách, jestli je dost silnej (tenhle - na dražší zas nemám, že...). Jinak jasně, uvažovala bych i o koupi z druhé ruky, to je jasný.

0 xLajků:

8

azalea napsal:

Tak mě jen zajímalo, jestli s tím někdo náhodou nemá zkušenosti - z podia přímo. Protože jinak - se mi zvukově marshall líbí. Jen jsem na pochybách, jestli je dost silnej (tenhle - na dražší zas nemám, že...). Jinak jasně, uvažovala bych i o koupi z druhé ruky, to je jasný.

Já být Tebou tak se podívám spíš po inzerátech či po bazarech, jak už se tady psalo, třeba nějaký SWR. Těch 65W je na opravdu malý klub možná dostačující ale v čemkoli větším se s tím nejspíš stratíš a dosáhneš nechtěného zkreslení tím, jak to budeš "tavit". Být Tebou tak zkusím sehnat alespoň nějakou stopadesátku či stovku, ať to můžeš použít na více hraních a do všech klubů (i těch větších - případně zvukově horších).

0 xLajků:

9

65W je na basu..kord zivi hrani strasne maaalo.....to by ses myslim skoro ani neslysela.....nehlede na to ze ten marshall je tezkej jak svina.....tam proste platis zbytecne za znacku......kup  neco jetyho z bazaru co ma aspon tech 100W.

Ibanez, Marshall, Cavon, SWR
0 xLajků:

10

jojo..
v tom jsem celkem zorientovaná, že bych měla mít min kolem 150W... jasný.
Mě jen zajímalo, jestli s tím náhodou někdo nemá zkušenost, páč to stojí - jak nový, tak i jetý - celkem podobně jako jiný silnější. Takže mě jednoduše zajímalo, co jakože má co jiný nemají wink

howgh - přestávám o tom uvažovat a kouknu se po bazárech a inzerátech, což jsem měla stejně v plánu.
každopádně dík

.. se zase zkusím poradit až na něco kápnu smile

0 xLajků:

11

azalea napsal:

Takže mě jednoduše zajímalo, co jakože má co jiný nemají

Je subjektivní soudit co jiní mají a co Marshall ne ale vím, co ostatní nemají, cedulku "Marshall" na síťce yikes)).

0 xLajků:

12 Naposledy upravil: mikulik (29. 11. 2007 14.33:03)

Bingo smile A vo tom to, draci, tak ňák je big_smile big_smile

(džast kydynk)

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

13

azalea napsal:

čau všichni,

Jde mi o to, že hraju ve zkušebně na bednu jako kráva, přes hlavu... ale je tu jeden problém - nemáme to jak vozit s sebou. Takže hledám něco menšího, ale výkonnýho - aspoň jakžtakž výkonnýho a nemusí to stát 30 litrů zrovna.. wink

Jinak - všecky zdravím, jsem tu poprvé a už to tu čtu cca 3 hodiny - zajímavý věci se tady dozví jeden... smile

----------------
Tohle kombíčko používám občas do zkušebny. Do nějakých menších klubů se to taky docela dá. Docela dobře se přenáší, ale myslím, že ten výkon na koncertování moc vhodný není.
Já jsem používal ampeg B100R 100W. Není to o moc větší, bohužel těžší, ale ten výkon se nedá k tomu M-B65 přirovnávat. Je to nebe a dudy. Teď ho zrovna prodávám neb jsem koupil jiného ampega.

Rickenbacker bass 4003 FG (USA), Rickenbacker fretless bass 4003 MG (USA), Fender American Standard Precision Bass (USA), Ampeg SVT CL,  SVT410HLF, EBS Octaver, MXR Equalizer
0 xLajků:

14

azalea napsal:

no - ja vim, že hlava + box je to pravý..
ale jde o to (i jsem to psala), že máme velikej problém s dopravou.. ono když má nebohá kapela k dispozici jedno auto, kam se mají vlézt všichni včetně nástrojů a aparatury, včetně bicích... cool

no muzes koupit klido nebo malyho s velikym vykonem resp dostatecnym..
treba jedna znama italska.... ummm.. neee... mmmm.... pokoc ... uz mi zas zacpavaji ppppp....sss..u.....

jinak malej apecek za podobny prachy je roland cube 100... 
za vetsi pak ten plechovej GK ale to uz bych bral spis toho marka...
HK maj taky naky ty maly ne.. pani HK-milci??

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

15

no anebo kup nějakýho Behringera... se podívej kolik dávají wattů :-D :-D :-D

300W za 10k no nekup to :-D :-D :-D :-D :-D :-D
http://eshop.kytary.cz/behringer-baskyt … ringer:1:0
:-D :-D :-D :-D :-D

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

16

Taky to kombíčko neznám, asi bych i do klubu volil něco silnějšího, hlavně měse nelíbí ten 12" reprák, já mám ampeg 3158 150 W koupil jsem to v německu za tyhle peníze , prostě stará americká klasika a nedám na něj v těch hospodách dopustit.

azalea napsal:

čau všichni,

CORT B4
Ampeg B3158, Hlava a box HOCKE 600W
BOSS GEB-7, BOSS Limiter - Enhancer
0 xLajků:

17

tonycek napsal:

Hraju protože mě to plní!!!

smile ...héliem? ;-)

0 xLajků: