1

Téma: Dá se kouzlit ? (přestavba levnějšího nástroje)

Ahojte omlouvam se za spatny nadpis ale muj problem je tento : Dala by se nak prekopat basa ? Krome agathisoveho tela a javoroveho krku dal by se stoho vytahnou naky hutny zvuk ? Chtel bych si prekopat svoji basu ale totalne nechcu mit nejaky seriovy kus. Dalo by se stim neco udelat ? Bohuzel moje basa neni zadnej High end(je to gsr205) ale chtel bych sni vitezit maximum touzim po base kterou mohu mit jen ja. asi sem trochu sobeckej smile ,slo by nak pomoci k lepsimu zvuku. Vim ze pro vas co mate poradne basy mi radsi poradite at si spise koupim jinci misto upgradu , ale touzim opravdu po jedinecne base o ktere jen tak nekdo nerekne to je smejd tu ma kazdej. Dekuji za pripadne rady a prominte za moje sahle tema;)

no ibanez gsr205 + vychodonemecky bassgun 150W mno moc na to hrdej nejsem ale lepsi nez nic smile
0 xLajků:

2

Re: Dá se kouzlit ? (přestavba levnějšího nástroje)

vyrob si svou:) ale tos asi nechtel slyset...no prekopat muzes vsechno i s telem a krkem (ale to uz se mozna vyplati koupit jinou), otazka je jestli to bude mit kyzeny vysledek a to ti asi nikdo predem nerekne, protoze kazdej ma rad neco jinyho...

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

3

No klidne bych investoval do vlastni ale myslim si ze sem lempl a ani nevim kolik stoji treba teloz mahagonu sad

no ibanez gsr205 + vychodonemecky bassgun 150W mno moc na to hrdej nejsem ale lepsi nez nic smile
0 xLajků:

4

vyrobit basu neni takova prdel. prekopavat GSRko nema absolutne smysl - utopene penize, nechavat si delat zakazkovou je pro zacatecnika velkz luxus kdyz vlasne nevi co od nastroje chtit.... moje rada- zapomen na to a vzpomen si za par let.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

5

Nebo si jí alespoň nastříkej na nejakou netradiční barvu, nebo udělej nějakej zajímavej vzor. To budeš mít taky basu, kterou nidko nemá.

Oh man, he's maniac!
0 xLajků:

6

Vždycky u této příležitosti opakuju radu, kterou mi kdysi dal jeden velezkušený kytarista: "Hlavně se nepouštěj do zušlechťování nástroje. Radši si nejdřív kup pořádnej nástroj."

Fender P-bass s hromadou páček, kytarovým snímačem a tremolem, SG Les Paul 100, line6 pod hd 500X, Andy's drive, MXR dyna comp, Strymon DECO, Way Huge Pork Loin, TC 3rd Dimension Chorus
0 xLajků:

7

DObre dekuju za rady smile asi to byl opravdu blbej napad prekopavat levnejsi basu.

0 xLajků:

8

neboj nic, velmi vela ludi ma tu istu ideu, ty si si aspon nechal poradit smile

sekam dobrotu
0 xLajků: