1

Téma: POČITAČ a BASA poradna a pokec

To all: s přibývajícími příspěvky v ostatních fÓrech sem se poprvně rozhodl založit totok diskuzi pro všechny co používají ke cvičení, nahrávání, skládání počítač a software... mělo by sloužit jako dotazovna pro ty co nemají tolik zkušeností a jako odpovědna pro dejme tomu i nás zkušenější smile já osobně rád poradím, protože kdo jinej tady v tý malý kotlince vůkol by měl pomáhat ostatním než my sami sobě smile

0 xLajků:

2 Naposledy upravil: Dr. Gonzo (28. 07. 2005 15.44:12)

Re: POČITAČ a BASA poradna a pokec

potřebuju poradit ohledně koupě nějaké zvukovky na nahrávání, nejlepší by byla se dvěma vstupy abych si mohl nahrávát jamy s kytaristou. Zatím je u mě favorit jamlab od m-audio http://www.m-audio.com/products/en_us/JamLab-main.html
má ale jenom jeden vstup.

dále sem se chtěl zeptat jestli je pro nahrávání užitečný kromě nástrojového vstupu i linkový. m-audio dělá asi o 1000 dražší zvukovku která má přepínač který udělá z nástrojového vstupu linkový (taky má vstup na mikrofon s předzesilovačem a pár dalších poťáků). přemýšlím jestli si 1000 nepřiplatit

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

3

díky za upozornění, založil jsem pro to vlastní forum, aby to bylo přehlednější

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

4

díky simone, ještě lepčí nápad smile

0 xLajků:

5

Simon na hrad!!! smile

Basy: OLP MM3 Natural, Jolana D-bass se snímači Basslines
Aparat: Mesa BASS 400+ by Rockwell, Gallien-Krueger NEO410, Korg DTR 1000, Behringer BX600
Efekty: MXR Bass D.I.+, Behringer - Bass Chorus, Beta-Aivin - Bass Eq. 3x , Digital Reverb, MultiEffect.
Kabeláž: Planet Waves
Struny: D´Addario (.050-.135) & Ernie Ball (.045-.105)
0 xLajků: