1

Téma: Syndrom prázdného racku

Zdravím kolegy basáky,

rád uvítám návrhy, jak za solidní peníz zaplnit 1U pozici v racku. Přemýšlel jsem o ladičce, ale nejlepvnější Behringer je podle některých hráčů na nic a Korg nebo Sabine jsou moc drahý. Ventilační panýlek už mám, teď zbývá poslední 1U. Mimochodem taky jste trpěli při koupi 6U a větších "kejsů"?

0 xLajků:

2

Re: Syndrom prázdného racku

kup si tam nákej distributor zásuvek (behroš dělá i se světlem)nebo furman napětovej jistič, nebo světýlko samotný, multiefekt, zásuvku........

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Hodil bych tam kompresor s limiterem a nebo jak já,mám rack 4U a veci v něm 3U tak jsem pream pošoupnul a půl U smile navrch a tím vznikla malá mezera z vrchu i zespod,vymlouvám se že je to kuli chlazení:)

Spector NS 5 CR, GK 1001 - 90's Style jak ta kapela RHCP, Symetrix, H&K BC410H
Jolča Jantar 4
0 xLajků:

4

jsem fanda šuplíčků, jsou prima... přestaneš hledat různý drobnosti po futrálech, dobrý je to na zamykání peněženky, dokladů a klíčů od auta v klubech, kde šatna (pokud tam vůbec je) zavání čórkou hned od dveří...
pokud ti ladička přijde drahá, určitě bych tam necpal levnej kompresor smile

0 xLajků:

5

já mám 4U plný a je to fajn z toho že je relativně malej ale prostor vevnitř není no...

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

He, tak ten problém jsem řešil, když jsem měl jen 6U rack a do něj jen 2U zesík. Teď mám 4U rack a 4U plný, tak zvažuju, jestli už to nehodit znovu do toho 6U racku, abych si mohl hrdě říkat "Vidíš, ještě že to nikdo nechtěl koupit"

Fender American Jazz Bass, Rickenbacker 4003, Warwick RB Streamer Std 4 FL BK OFC, Palatino VB-004 3/4, Stagg EDB 3/4 BK
Ampeg SVT-4 Pro, EBS 410 Evolution ProLine 2000, Gallien-Krueger 115RBH
Korg DTR-1000, EBS FuzzMo, Boss SYB-5 (+Roland EV-5), Electro-Harmonix BASS MONO SYNTH
TC Electronic BG250-112, Ampeg PF-350, Ampeg BA-108
0 xLajků:

7

Kubš napsal:

multiefekt,

Toto resim uz dlouho, pac jen a pouze 1U, ale zatim sem nenarazil na nic zajimaveho....nejaky tip ?

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

8

zdenek80 napsal:

rád uvítám návrhy, jak za solidní peníz zaplnit 1U pozici v racku. Přemýšlel jsem o ladičce, ale nejlepvnější Behringer je podle některých hráčů na nic a Korg nebo Sabine jsou moc drahý. Ventilační panýlek už mám, teď zbývá poslední 1U. Mimochodem taky jste trpěli při koupi 6U a větších "kejsů"?

To sem celej já smile:):)

Hardcore Jihlava represent
0 xLajků:

9

grampa napsal:

vznikla malá mezera z vrchu i zespod,vymlouvám se že je to kuli chlazení

To se vymlouváš velice správně. Viděl sem maníka co měl rack 6U a v něm uprostřed svt3 pro, tomu to muselo chladit jak prase smile

0 xLajků:

10

spider napsal:
Kubš napsal:

multiefekt,

Toto resim uz dlouho, pac jen a pouze 1U, ale zatim sem nenarazil na nic zajimaveho....nejaky tip ?

Co tenhle:

http://musiccenter.cz/Rocktron-Blue-Thunder:15166

0 xLajků:

11

Taky jsem po něm koukal, ale prej má spíš modulace než běžně použitelný zvuky...

Fender American Jazz Bass, Rickenbacker 4003, Warwick RB Streamer Std 4 FL BK OFC, Palatino VB-004 3/4, Stagg EDB 3/4 BK
Ampeg SVT-4 Pro, EBS 410 Evolution ProLine 2000, Gallien-Krueger 115RBH
Korg DTR-1000, EBS FuzzMo, Boss SYB-5 (+Roland EV-5), Electro-Harmonix BASS MONO SYNTH
TC Electronic BG250-112, Ampeg PF-350, Ampeg BA-108
0 xLajků:

12

Tak nakonec jsem tu volnou pozici obsadil poličkou na vysílačku. Jinak po neuvěřitelných potížích s výběrem racku mohu vřele doporučit SKB. Všechno tam sedne jak prdel na hrnec. Měl jsem v ruce rockcase by warwick a je to fakt fušařina. Nejty jsou totiž krátký a neprojdou překližkou skrz. Drží to jen silou vůle. To SKB je jiný kafe, ale odpovídá tomu cena. Za 6U jsem dal přes čtyři litry.

0 xLajků:

13

spider napsal:

a tak si tam kup todle
http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt … 24568.html
hraj jenom na to a stejne budes vypadat drsne big_smile ze mas velikej apec..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

14

zdenek80 napsal:

mohu vřele doporučit SKB

mám od nich jeden case na kytaru a je super, souhlasim

zdenek80 napsal:

rockcase by warwick a je to fakt fušařina

bodejť by ne, když je to dělaný v čičině, já to mám a po druhý sezoně to vypadá jako Šiba po deseti letech sad

0 xLajků: