Téma: Prosba o radu ohledně aparatury
Zdravim vas vsechny a prosim o radu: uz nekolik hodin tady surfuju, ale mam v tom spis cimdal vetsi zmatek, takze jsem se rozhodl se zeptat primo, i kdyz me asi spousta z vas odkaze na archiv...Takze: hraju uz par let, v posledni kapele skoro 4 roky, vicemene rockovou muziku, mam kopii jazzbase od fokusu, rozhodne ne spatnou, rekl bych. Chtel bych si poridit novou aparaturu, ted mam combo Hocke bg210 (180W). Co se tyce vykonu, nikdy jsem s nim nemel sebemensi problem a to si bubenik vezme sluchatka a mydli do sonoru jak prdlej:) Jenom z toho nemuzu dostat moc velkou skalu zvuku, je to takovy dost nekonkretni (hraju vsechny veci prstama, trsatkem nic, slapovat neumim). Taky mam nekdy na koncertech problem s tim, ze linka je tahana jackem. Z duvodu omezenych moznosti prepravy na koncerty uvazuju nejspis zase o kombicku, eventuelne hlava + 2x10 box?Takze bych vas chtel timto poprosit o radu, s jakyma combama mate dobry zkusenosti, popripade jestli byste sli do ty hlavy a jednoho boxu s dvema reprakama (vetsi ted opravdu nemuzu vozit...). Chtel bych neco, co trochu dobre hraje, okolo cca 20 000kc (plus minus), poradite mi primo na jakou znacku a typ se zamerit?Jsme z malyho mesta a dostat se nekam, kde se da odzkouset vic veci vedle sebe je docela problem...a navic ja stejne takhle kulovy poznam, dokud nehraju s ostatnima dohromady, s tim mam trochu problem...Diky moc!