1

Téma: Zbláznil se mi multiefekt!!!

Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti s mulťákem Zoom BFX708?
Něco jsem nejspíš udělal špatně, protože mi v "oblíbeném zvuku" přestal fungovat volume pedal (a to jsem ho zkoušel  nastavovat přesně podle manuálu) a nefunguje navíc ani v Bypass modu. ve zvukách, kde je pedál přiřazenej různejm funkcím funguje normálně.
Navíc mi to začalo dělat prapodivnou (i když možná docela slušnou) věc, kdy při přepínání jednotlivejch patchů zůstává v paměti ten aktuální a na vybranej se přepne až pomocí "dvojkliku" na oba pedály.. Akorát by to mohlo bejt trochu přesnější.
Nemáte někdo nějakej rozumnej návod k tomuhle mulťáku..? případně nevíte někdo kde by se to dalo stáhnout..?
Předem díky za odpovědi..

Nechci aby to vypadalo že se neumím ani podepsat..
0 xLajků:

2

Re: Zbláznil se mi multiefekt!!!

kochy napsal:

Navíc mi to začalo dělat prapodivnou (i když možná docela slušnou) věc, kdy při přepínání jednotlivejch patchů zůstává v paměti ten aktuální a na vybranej se přepne až pomocí "dvojkliku" na oba pedály

Tohle je normální, dá se to změnit. Mám pocit že tak, že při zapínání efektu budeš mít sešláplé oba pedály. Ale neručím za to, nějak podobně se taky reseovaly všechny upravené banky na původní nastavení. Český návod jsem poslal s efektem pryč a z hlavy si teď zaboha nemůžu vybavit jak se to upravuje.
Ten pedál máš určitě taky blbě nastavený, kdyby to byla porucha nešel by ani v továrních nastaveních. Třeba se ti ozve někdo kdo má ještě návod doma...moc jsem ti nepomohl

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků:

3

A není to jenom zavirovaný?

Fender American Jazz Bass, Rickenbacker 4003, Warwick RB Streamer Std 4 FL BK OFC, Palatino VB-004 3/4, Stagg EDB 3/4 BK
Ampeg SVT-4 Pro, EBS 410 Evolution ProLine 2000, Gallien-Krueger 115RBH
Korg DTR-1000, EBS FuzzMo, Boss SYB-5 (+Roland EV-5), Electro-Harmonix BASS MONO SYNTH
TC Electronic BG250-112, Ampeg PF-350, Ampeg BA-108
0 xLajků:

4

:-D nebo se v něm probouzí vlastní vůle.. :-D

Nechci aby to vypadalo že se neumím ani podepsat..
0 xLajků: