Koukám,že stíhám tak akorát jenom prolítnout tuhle sekci a pak zjistim,co sem všechno prošvihl... ten Wotten mohl bejt zajímavej,z mýho pohledu,mám nanicovatej net, a tak znám YouTube jen tak povrchně,a Wottena a jiný basáky skoro vůbec,takže by mě to určitě něo dalo. Co sem tady pročetl,tak se můžu s některejma jedincema zotoožnit,taky se už rozmejšlim,kam jít a nejít..většinou to dělim na levný a dobrý akce(kde se předpokládá,že ta show bude stát za to a když ne,je tu možost opití),na levný a nečekaný akce(který jsou ke opíjení dělaný) a poslední kategorie dražší a většinou s něčekanym průběhem(co bude zejtra ten Ryba, když to bude špatný,tak si jí musim užít za každou cenu,ale snad to vyjde),naživo mě spíše dostává hudba menších koncertíků s atmosférou,jako Jenich jdu rád na poslech nějakýho punku nebo tak..po zkušenostech z prázdnin a pár menších fesťáků,kde byl ten styl takovej sjednocenější(třeba rock),radši budu navštěvovat multižánrovější akce,kde tě prostě ten zvuk neznudí,zvlášť,když to všechno dokáže zk**vit zvukař.
Docela chápu lidi,co nikam nechoděj..v dnešní přemíře netu a všech technologií + ta cena vstupu..mě třeba nebaví ty koncerty,kde to je prostě "o ničem",prostě si nemůžu najít nic,co by mě na tý hudbě bralo,anebo ty koncerty,že vůbec nepobírám,jak na ty trýčky basák přišel..třeba to je jenom počátek Jenichovi fáze - že až to budu všechno umět,taky nikam chodit nebudu