Téma: Laney HCM 160B?
Chci si koupit nové basové kombo.Na netu jsem si vyhlídl Laney HCM 160B.Má to reprák patnáctku.Výkon 160W.Je v tom i kompresor.Cena je 9340kč.Zdá se mi to jako dobrej obchod.Co myslíte?nehrál jste na to někdo?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » Laney HCM 160B?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chci si koupit nové basové kombo.Na netu jsem si vyhlídl Laney HCM 160B.Má to reprák patnáctku.Výkon 160W.Je v tom i kompresor.Cena je 9340kč.Zdá se mi to jako dobrej obchod.Co myslíte?nehrál jste na to někdo?
To Krysa:
No ja osobne hraju na silnejsiho a starsiho bratra tohoto komba. A muzu rict, ze vykon 160W je na vetsi podium z hlasitejsim bubenikem a dvema kytaristy malo. Pokud nechces, aby to zacalo kreslit.
Počkej bacha na to HCM sou ty hardcory takže to je ta nižší řada takže to bude něco jinýho....a podle toho že ta vyšší řada je pro mě pořád nestravitelná tak k tý nižší bych nedůvěřoval vůbec...:) tot moje osobní rada
Aha Kubsi, to mas pravdu. Je to nizsi rada. Mam totiz pocit, ze Laney slo s casem s kvalitou trosku dolu. Muj stroj je uz letity a zatim si na nej nikdo nestezoval. Pochopitelne to nelze srovnat s nesrovnatelnymi aparaty.
no chtěl bych ho někdy testnout...pač fakt jakákoliv moje zkušeost s laneyemje špatná
Klido pido Ono taky muzeme mit zcela rozdilny nazor na svuj zvuk, jiny nastroj - kazdemu vyhovuje neco jineho. I kdyz Laney neni muj konecny sen - lampa preamp + konec MOSFET - k tomu bych se nekdy chtel dopidit...
no rozhodně je to i v názoru na zvuk ten laney mi vždycky přišel takovej nebasovej....spíš do středů...
No ja nevim - ja presto protlacim i Hacko uplne v klidu... Mam 1x15", mozna to bude i tim...
ale jo nejde o to že by to nezvládalo ale že to moc nedunělo.....
No tak me to duni celkem hezky, nekdy az moc Mozna tomu jeste pomaha aktivka, ale nesmi se to s ni prehanet...
Krysa: Nejsi z Liberce? Znám basáka Krysu...
Laney 160 W není špatný, ale připrav se na to, že větší klub, sál nebo fesťák s tím moc neutáhneš...
Já už jsem to tady myslím psal, ale budu se opakovat: hrál jsem na Laney hlava+bedny 4x10 a 1x15, nemůžu si zaboha vzpomenout na označení, ale hrálo to jako ďas. Perfektní..ale nevím, jestli to ještě vyrábějí, já všude narážím jen na ty Richtery..
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » Laney HCM 160B?