Takze nejake postrehy z Ostravy. Jak jsem psal, puvodni kapacita 180 lidi, posleze 230. Pro me velmi mile prekvapeni - nekourilo se.
Muzikanti jsou to sileni, jeden vedle druheho
Asi po 45 minutach se Victor zeptal, kdo hraje na basu. Prihlasilo se par desitek lidi (mene, nez jsem cekal) a on rekl nejblizsimu - come here. Pak jeste pozval dalsi, celkem na podium prislo asi 8 kluku, postridali se na 2 basach (kvuli sviznosti) - cerne svitici a na petce Antonyho - kazdy si hodil solicko cca pul minuty az minutu. Kluci byli vyhrani, kazdy znel jinak, zajimava vlozka. Ja byl prilis vzadu, takze jsem se neprotlacil dostatecne rychle a Foderu do pracek nevzal, skoda
Zvlaste po teto vsuvce bylo krasne slyset, ze Victor ma v prstech asi dost velkou silu, umi hrat od pianka po peknou bouri.
Jinak pro kamosa, ktery se mnou sel a o Victorovi a jeho povedenych bratriccich nic nevedel, byl dobry sok Regi - nejdriv tam delal extremne suche krovi, vypadal v cepici jako pritloustly strejda, sem tam neco pribrnknul, aby se pak v solech rozjel naprosto drsne.
Bubenik taky vyborny, divim se, ze bici prezily jeho solo 
Klavesistovo solo me prilis nezaujalo, celkove me jako muzikant zaujal nejmene (coz ovsem neznamena, ze neni dobry muzikant!).
Zacal jsem se nudit, kdyz si Victor zacal hrat s loop masinkou, to uz se ozyvala zada z dlouheho stani. Nastesti za chvili dorazil zbytek kapely a dali se do mixu jeho pecek z desek - to se mi hodne libilo (a zada prestala bolet
A tim koncert pomalu vplouval do finale.
Resume - pro me tam zadne velke prekvapeni nebylo, z youtube jsem uz tusil, co muzu cekat. Je mi sympaticke, ze si tihle hosi nehrajou na namachrovane hvezdy, ktere jsou NEKDO. Libilo se mi na konci, ze si hosi byli potrast rukama s lidma u podia a protoze se k podiu pak nahrnulo celkem dost lidi, tak si Victor aspon uvolnil jiste znavenou pravacku 
PS: Zvukove basy - nemuzu rict, ze by Jin znel spatne, vubec ne. Monarch ma ve zvuku jeste kus navic, zni nadherne.
Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)