1

Téma: Oprava? Volný potzenciometr

Mám problem, uvolnil se mi potenciometr (hlasitost) a ted "kvedla". Mám basu, ktera ma podobnou stavbu jako tahle: http://hermann.morelin-webhost.de/ebay/ … 201622.JPG

Nemohu na to prijit jak ho dotahnout. (Kdyz je takhle uvolneny a chcete zvysit ci snizit hlasitost, tak by se mohly dratky vedouci k tomuto potenciometru pretrhat)
Mezitim vlastnim potenciometrem a tim, koleckem (kterym hlasitost zvysujete) je plast, nechapu jak je to tam upevneno...?

Jiste je to banalita, nechtel bych kvuli tomu jezdit nekam do servisu.

Diky moc

0 xLajků:

2

Re: Oprava? Volný potzenciometr

Prosimte, nejdriv pis nadpisy, ktere budou uz predem alespon trochu objasnovat o cem je tema smile

Jinak po odmontovani hlavicky potenciometru (bud vytazenim, vysroubovanim nebo po odsroubovani bocniho sroubku) bys mel narazit na matku objimajici kolik. Neni moc tlusta, mozna vypada i jako soucast koliku, ale tu dotahni. Odmontuj si kryt a potek z druhe (vnitrni) strany pri tom drz. Pkud tam matka neni (mozna je schovana pod tim plastem) tak zkus prosim vyfotit jak to vypada a ono se urcite najde reseni. Odmontovavals kryt elektroniky a dival se na potak uz z druhy strany?

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků: