1

Téma: baskytara ESP LTD B154-STBL

zdravím všechny potřeboval bych radu myslíte že by mi tohle stačilo  ??? http://www.muziker.cz/Default.aspx?ESP% … _id;107362
hraju převážně tvrdší styly myslíte že by to byla dobrá koupě nebo rači se mrknout po něčem dražším?? předem díky za rady!:)

0 xLajků:

2

Re: baskytara ESP LTD B154-STBL

Pane Lorenc, uvezu to? Ne. ....a ted? Ted jo.

0 xLajků:

3

Co to je za otazky ? Mas usi a ruce ? Tak to nekam jed vyzkouset

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

4

pár kytar od ESP jsem zkoušel, když jsem sháněl novou basu, dvě hrály, tři ne (modely už si nepamatuju), ale platí tady 100%, že je to o kusech, takže šup šup do prodejny a zkoušet. Pokud se ti bude zvuk nástroje líbit, je to už na tobě. K druhé otázce... levné nástroje můžou dobře hrát, dražší nástroje většinou dobře hrají, ale pamatuj, že každé pravidlo má své vyjímky, takže souhlas se spiderem, jdi zkoušet.

0 xLajků:

5

v podsatě se dá říct že je to low endová řada (celý LTD je jen odlesk custom ESP nástrojů za desítky tisíc....)
takže pozor na to co kupuješ a pořídně to prubni

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

6

kupil by som si pasivny P bass. metal nieje o image ale o zvuku. drzal som minule podobnu basu v rukach, dobre vyzerala, neznela zle, ale pochybujem ze by v kapele nejako zvlast preliezla. sterilny vykastrovany zvuk ktory sa dal trochu nabasovat a napukotat vdaka aktivke.

sekam dobrotu
0 xLajků: