Téma: 29. září Hush Zlín
Vyhráli jsme nějakou soutěž rádia Rock Max a jdeme bojovat o postup na letní Masters Of Rock... hehe...
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » 29. září Hush Zlín
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Vyhráli jsme nějakou soutěž rádia Rock Max a jdeme bojovat o postup na letní Masters Of Rock... hehe...
Tak jim to tam pořádně natřete...
gratuluju!
na letní Masters Of Rock... hehe... smile
To je to, jak se tam furt hraje metal?
no gratulace Mikuldo!!
btw.. mate nejakou jeste novou nahravku po Hollywood?
Hm, tak do Zlína bych se na vás rád zajel podívat, bohužel-nechal jsem se do čehosi uvrtat takže v ten večer budu zpívat v kyjovském (nebo hanáckém? ani nevím) kroji a mávat demižónkem...
Kdybyste hráli někdy na brněnsku nebo zlínsku dej vědět.
To je to, jak se tam furt hraje metal?
Přesně... Kill, kill, death, buéééé... to jsme celí my...
mate nejakou jeste novou nahravku po Hollywood?
Jojo, tady - i když to jsiou jen hrubý mixy..
http://sweb.cz/Pinkstones/mikulik/2%20fixa%20mix2.mp3
http://sweb.cz/Pinkstones/mikulik/3%20NY%20mix2%201.mp3
... a další štych, Tonight, je na našem profilu na Bandzone...
Přesně... Kill, kill, death, buéééé... to jsme celí my... big_smile big_smile big_smile
Noné, to furt kamarád chodí n nějaký "MÁSTRS OF ROK" a když mi pak ukazuje fotky a videa, tak to zamí kil, kil uá, blé, hell, murder docela i je.... (a nic jinýho)
Já nevím, jednou jsem na MoR byla (nebo dvakrát? už nevím) a zas tak extrémní to nebylo. I když je teda pravda, že čtyřhodinový koncert Manowar byl k nepřežití i v kempu (bylo tam slyšet z pódia), ale našly se tam i dobrý momenty.
ja jsem byl na prvnim rockniku MOR a to jeste slo.. druhej taky sel ale pak uz me ta cim dal tim vic metalova dramaturgie neoslovila... na prvnim hrali jeste JAR a tak
Tak Zlín byl opravdovej voser... klub MoR Café byl velice příjemnej, stejně jako tradičně místní Moraváci, ale:
- hráli jsme jako třetí od desíti, ale museli jsme přijet už v šest
- celkem bylo v sále asi třicet lidí
- nedostali jsme ani korunu na cesťák, což při ujetejch 600 kilometrech není nic moc
- nikdo nám nebyl schopnej říct, jak se kapela dozví, jestli postoupila na festival
Hm, 600 kiláků bez cesťáku je docela nátěr...no a ta bídná návštěvnost taky. Jinak klub neznám, zatím jsem v něm nehrál ani jsem tam nikdy nebyl
Škoda, že nesleduju více tuto sekci, byl bych se šel podívat. Co se týká tvého názoru na Zlín, tak musím plně souhlasit. Je to průser. Lidi jsou tu zvyklí na mega akce a klasické malé akce zanikají... . MOR je úplně na hovno klub, protože to není ani klub, spíš sál, ve kterém se nesmí kouřit (chválím), je problém s pitím atd. No, snad tě najdu na nějakém festu (když zrovna nebudu hrát), jste hráli kdysi aj v Otrokovicích...tuším. Musím si na Vás v budoucnu udělat čas
"trefit se vždy do správného okamžiku zkrátka nejde a tak je jen otázkou, zda se Hush dá vůbec dotáhnout do vítězného konce. Nejspíše ano, ovšem bude to chtít velkou porci přesnosti."
Tak to je krutě pravdivý
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Koncerty a jiné akce » 29. září Hush Zlín