1

Téma: Warwick 5 str.

Tak do třetice ještě jeden thread ohledně koupě baskytary....ač jsem se tu ptal na názory na různý baskytary, jednoznačně nejraději bych si pořídil Warwick.....v pětkové verzi....asi Standart Corvette......jenže víc jak 16 - 17 tisíc teď vážně neschrastím....tak bych se chtěl zeptat, myslíte, že je reálná šance sehnat WWCK za tyhle peníze?....popřípadě kde se mrknout, poptat....pravidelně projíždím www.hudebnibazar.cz...
...možná by mě jestli zajímalo jestli by jste se někdo podělili o názor jak to provést.....jít do nové LTD D5, Cort GB75.....a nebo raději(pokud by se zadařilo...asi bych se štěstím zbláznil) starší Warwick????

Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp
0 xLajků:

2

Re: Warwick 5 str.

No pětka v téhle cenové relaci je problém... Čtyřka by se podle mě dala z ebay.com dovézt...

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

3

http://cgi.ebay.com/Warwick-Fortress-On … dZViewItem

Neuser for president! Sadowsky, Fender a Vlasak taky...
0 xLajků:

4

wow pekna cena smile

MTD Beast 5
Warwick Yellow Lejbl 0,45 a RockKejbl 6m
Marshall MB 4210
------
Jolana superstar do luku x Warwick red label .045
0 xLajků:

5

na fortressku sem hral jak prazcovou tak bezprazcovou v obchode, a tak nejak mi prislo ze ji chybi ta Warwick essence...ale treba jen muj hloupy pocit. Spatna basa to nebyla ale vynikajici taky ne. Fakt je, ze i u nas jsou s cenama (pokud na ni natrefite - moc jich u nas neni) hodne nizko, radove tesne nad 10tis u 4ky

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

6

Kolem 10k jsou ty levnější řady - Rockbass by Warwick.Stejně jako má Gibson nižší řady Epiphone.Opravdovou od Warwicka jsem ještě pod 20 neviděl.

0 xLajků:

7

Drael napsal:

Kolem 10k jsou ty levnější řady - Rockbass by Warwick.Stejně jako má Gibson nižší řady Epiphone.Opravdovou od Warwicka jsem ještě pod 20 neviděl.

Obe byly jety...Fortress se uz od roku 2000/2001 nedela takze z toho odpada Rockbass....proste tenhle model nedelaji. Nove kytary kupuji jen zbohatlici, coz ja nejsem takze jeste jednou, obe fortressy byly jete. Jete Corvetty se daji bez problemu sehnat do 15tis, takze nevidim duvod proc cena nad 10tis u podle me horsiho nastroje nez Corvetta by mela byt nerealna.  Navic jedna z nich byla "Vintage" modifikace...mela pickguard a lipstick snimace, HB u kobyly a single u krku. Potkal sem ji v obchode 2x (tentyz kus z roku 2000) jednou za 16tis podruhe za 13, s tim ze by se dalo domluvit na nizsi cene, ale nesedela mi takze sem uz to nezkousel...navic tohle stehovani po bazarech a pad ceny o necem zrejme mluvi. Takze Drael: Prijed se podivat na Warwick pod 20 wink

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

8

Mno, tak jsem zase o něco chytřejší a jako bonus ještě za blbce:/
Každopádně bych se na ně celkem podíval, takže kde že jsou prosím k vidění?

0 xLajků:

9

..jj..je docela hodně inzerátů i na českých bazarech, kde se čtyřstruné Corvetty prodávají tak kolem 15 tisíc....jenže já bych upe nejraději 5 ku....tak teď jsem vážně v koncích....mám dilena..jestli radši třeba 4ku corvettu a nebo pětku ale nějaký LTD bo Cort bo možná RockBass

Dingwall Combustion 5 Candy apple / G&L L2000 / KEEN Fender Precision Bass 4.str fretless / tc electronic Staccato´51 / 2x EBS NEO112 / Behringer BX 1200 / Korg Pandora PX5D / Darkglass B3K / BBE Sonic Stomp
0 xLajků:

10

Drael napsal:

Mno, tak jsem zase o něco chytřejší a jako bonus ještě za blbce:/
Každopádně bych se na ně celkem podíval, takže kde že jsou prosím k vidění?

To vubec neres, za blbce rozhodne nejses wink Nevim jestli je to jeste aktualni, ale ta fretless fortress byla v Ostrave u Baygera, ta druha u Skotnicy v Porube, muzu ti to obejit jestli tam jeste visi

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

11

Díky moc, ale to nemusíš.Do Ostravy to mám trošku z ruky.Mám co dělat abych se dostal 2x měsíčně do Prahy a tu mám 30 km.

0 xLajků: