Téma: značka FANE
Máte někdo zkušenosti s reproduktory od téhle firmy? Co se k tomu dá říct? Nikde jsem tu o téhle značce neviděl ani zmínku...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Aparatura » značka FANE
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Máte někdo zkušenosti s reproduktory od téhle firmy? Co se k tomu dá říct? Nikde jsem tu o téhle značce neviděl ani zmínku...
Repráky Fane byly prý v 70. letech mezi máničkami vyhlášené (já to nezažil, znám to jen z vyprávění)... ale jak jsou na tom dneska, to netuším...
Betarone...?
Hiwatt ich kedysi osadzal, kamarat ma 70´ hiwatt box s tymito reprami. fakt masina. vyborne repro, ako su na tom teraz netusim taktiez.
Máte někdo zkušenosti s reproduktory od téhle firmy?
Já měl s těmahle reprákama bednu-4x10 a krmil jsem jí hlavou Peavey mark VI.....hrálo to dobře.... a
asi totiž koupím z druhý ruky box 4x10 osazený právě repro Fane, tak pak poreferuji...
dřív to byla dobrá značka, dnes nikdo neví > tudíž to risknu
No, šlápnout vedle bys snad neměl, navíc ten box může bejt z dob jejich slávy... čtyři desítky jsou dobrá volba - držím palce, pak určitě poreferuj
dřív to byla dobrá značka, dnes nikdo neví > tudíž to risknu
Určitě.... Podívej se ale, jestli hrajou všechny 4 repráky....
Dělal jsem si bedýnku 2x10 k celolampě a osadil práve repro Fane 10-75 Bass a jsem naprosto spokojen max. až 105 Db při 2,5KH takže není není potřeba ani horna hraju na pětku a i H to bere úplně s přehledem.
tak snad zítra nebo v úterý by mohl být ten box, už se na něj těším... určitě tu pak poreferuju
hm, tak s tím boxem osazeným Fane to vypadá dost bledě...
ale rovnou bych se optatl, jestli tu má někdo zkušenosti se značkou "Mastersound" (případně Master Sound) a jejími boxy ...
myslím, že Fane budou o NĚCO lepší...
ja mam ..resp u nas ve zkusebne vintage made in england 18ka fane na to ze to ma 16Ohm a vykon tusim 100w nebo 150 a este je to 18ka tak to hraje krasne jasne ciste srozumitelne .. jenom je to velky a tezky jak krava.. a hlavne to ma prasklej ten alu pupek ...az prileti prvni doktorandske stipendium tak do nej asi cast investuji..
a už ses ptal, kolik by to stálo?
ne dokud nemam money tak to neresim ja to nepotrebuju jenom to chci :-) nejhloupejsi je ze to moc nevyuziji vzhledem k ty omazi mam 4kovou 2*10 a kdybych k tomu dal todle tak to nemam jak rozumne najednou zapojit leda ze bych predratoval tu 2*10.. ale pak bych se stejne dostal na 8 .. no takze se na to mozna vyprdnu ale dycky kdyz na to vzpomenu ,, tak je mi toho repra lito hralo fakt pekne...
jo, my snílci to máme těžký... taky se vždycky nadchnu pro nějakou naprosto neekonomickou věc. 18" repro může být fajn...
taky se vždycky nadchnu pro nějakou naprosto neekonomickou věc. 18" repro může být fajn...
To už se skoro dostáváš na úroveň malého bubeníkova kopáku
tak box pár dnů mám, hraje výborně, ale jako věčný nespokojenec se poohlížím po něčem silnějším... asi ho prodám
tak box pár dnů mám, hraje výborně, ale jako věčný nespokojenec se poohlížím po něčem silnějším... asi ho prodám
Kuře chytilo Kubšovu nemoc
kurcatovium: hod nejake fotky ak sa bude dat :-)
Vypadá to tak, že kuře chytilo Kubší chřipku, budeme ho muset utratit spolu se zdrojem nákazy, aby nedocházelo k nekontrolovanému šíření
fotky snad nadhodím, jakmile to půjde... nemám teď doma foťák...
jediný co mám teď po ruce je tohle:
vypadá to tak... ale dostal jsem dosti zajímavou nabídku :-) myslím, že pak by mi to mělo chvíli vydržet...
ale rovnou bych se optatl, jestli tu má někdo zkušenosti se značkou "Mastersound" (případně Master Sound) a jejími boxy ...
Koupil jsem Master Sound BB410 a za ty prachy jsem s ním maximálně spokojený. Krmím to Laney BC250 a hraje líp než 15" a dvě horny co jsou v tom kombu.
chatra: myslím, že mastersound dělal 2 verze těch 410ek, a to 400W a 600W... ale je taky možný, že dělal i spoustu jinejch... co to máš ty?
Dostal jsem nabídku na box Trace Elliot 4x10" - přesnou verzi bohužel nevím, jen že je to Angličan.
Jak je to s jejich boxy? Co brát a co nebrat?
ten boxík s Fane asi definitivně zmizí...
boxy od TE jsou obecne velmi dobre....
kurcatovium: bedny od Elliota hrají skvěle, měli speciálně pro sebe vyráběné reproduktory celestion. Mám 4x10 s hornou, ale klidně bych se obešel i bez horny, hraje to dobře i tak. Pokud máš nabídku na tu bednu za 10 co byla v inzerci, vyzkoušel ji, než ti ji vyfouknu, po nějaké další bedně se totiž dívám ale radši bych 1x15
ten box s Fany mi nevyhovuje hlavně tím, že má 4 ohmy... mám nabídku na 1*15 i 4*10 ...
chtělo by to odzkoušet, nejradši bych vzal oboje, ale na to asi nebude peníz :-D
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Aparatura » značka FANE