1

Téma: Line 6 Varix bass - revoluce nebo blamáž :)

Ahoj všichni, jistě ti co se zajímají o novinky už o této base vědí. Mě by zajímal Váš názor, zkušenosti a pod... Na první pohled se jeví že to může být bomba, rád bych si jí pořídil tak mě zajímají fundované názory, nejlépe aktivních uživatelů. Jen prosím nepsat něco na způsob, starý dobrý basy sou nej a pod... mě to zajímá z hlediska vývoje hudebních nástrojů, klasika jazzbass, muzic mann a podobně sou samo RULEZZ, ale todle vypadá fakt zajímavě.
Jinak český recenze sem čet, takže co vy NA TO smile díky
zde link http://www.line6.com/variaxBass/  big_smile

0 xLajků:

2

Re: Line 6 Varix bass - revoluce nebo blamáž :)

Já jsem se s tim ještě nesetkal, takže neber můj názor vážně, ale myslim, že je to super pro lidi co hrajou víc stylů a potřebujou víc zvuků, věřim, že je to kvalitní nástroj s nepřebernym počtem zvuků a variací. Na druhou stranu kdo hraje v kapele, kde využije jen jeden zvuk, tak mu je to k ničemu. Kvalita zvuků je určitě vysoká, protože třeba Garbage, který jsem viděl na RfP, tak jeli všechno přes PODy a znělo to skvěle.

MM Sterling 4
SWR SM-500 + SWR Goliath Sr.
Tech 21 Bass Driver, Boss Bass Flanger

Hora str. 29 , eh, kde je? na stole? pod stolem? ve skříni? to je jedno... :c)
0 xLajků:

3

Já si myslim, že to nebude ani revoluce, ani blamáž. Asi to bude podobný jako bubenický moduly (i když uznávám, že tam je to trochu jiný, např. atak blány, potřeba zesílení apod). Taky jsou kvalitní, ale že by výrobci klasickej bubnů přišli na mizinu, to se nestalo. Pro hodně lidí bude asi překážkou psychickej blok a trochu technofobie. Podle mě jsou ideální třeba pro majitele studií jako univerzální nástroj.

MusicMan Stingray, Eden WT-400 Traveler, Aguilar GS112
0 xLajků:

4

kytarista z kapely kde zpivam ma kytarovej variax a p.o.d.  a je to husty jak svina - hrajem Led Zeppelin revival
http://mujweb.cz/www/myst/
a tam se to opravdu vyuzije - treba pri zmenach lazeni - proste prepnes kolikem a mas to treba cely od "d" a tak, je to fakt husty - to  stejny basák - používá P.o.d. a fender mexiko a taky si tam muze nasimulovat spousty aparatu co pouzival JPJ....měl jsem to parkrat pujceny a je to fakt slusny - na  bassvariax jsem jeste nehral ale co se tyce vyuziti tak souhlasim jak s Pavlem tak s JV...

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

5

na tuhle basu sem četl rezenci v novým muzikusu a taky mě to vzalo, docela to chválili, mít těch 36k...

Fokus MusicMan 4str., Digitech BP80, Předzesík Behringer Tube Ultragain Mic 200,stavěný reprobox s Eminence Kappa 15LF 600W, 101dB
0 xLajků:

6

Francin napsal:

Máte někdo zkušenost s SWR SM 500. Díky

není tohle trošičku oslí můstek? Ale jinak z resuscitace starých topiců za jedna! smile

Tak to je on přátelé!
0 xLajků:

7 Naposledy upravil: m3 (30. 01. 2010 06.32:54)

mistergo napsal:

není tohle trošičku oslí můstek? Ale jinak z resuscitace starých topiců za jedna! smile

to neni resuscitace to neni ani ozivovani mrtvol.. to je kouzlo ... z psiho hrobu vytahnout osli ocas...

jinak to chapu Paja tendle apec mel/ma nevim co s nim udelal kdyz odjel do francu.. kazdopadne prez jeho bednu em nahral cd ..
a pan tazatel to asi vygooglil (ma to pod carou) ...a zeptal aniz by zpytoval co je to za tema ...;)

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: