Téma: Dilema (Ibanez BTB405, Ibanez RD905, Warwick Corwette Standard) a ine.
Zdravim Vas tu ludkovia...
Mam taku dilemu, ktoru uz riesim dlhsi cas v hlave. Mam doma uz tretim rokom Ibanezu BTB405. Som s nou, az na par vyhrad celkom spokojny a dost sa mi aj paci. Donedavna som hral v jednej viac menej metalcorovej skupine. Na tento styl mi moja ibanezka uplne vyhovovala. Teraz som sa ale zacal venovat aj inym stylom a hram s priatelmi taky funk rock. Nuz a este k tomu som sa dal do studovania jazzovych standardov s priatelkou. A uz sa mi zda, ze mi tato basa na vsetko nestaci. Zacal som dostavat hriesne myslienky. Zacala sa mi pacit Ibanez RD905. Zda sa mi, ze by mohla byt vsestranejsia, vhodnejsia aj na jemnejsie styly a celkom sa mi aj paci. Vybavena je celkom fajn. Uzsie rozostupy medzi strunami mi tiez vyhovuju. Rozmyslal som o nej, ako o nahrade za moju BTB. Dalej som premyslal nad Warwickom Corwete Standard 5 ako o dalsej moznosti... Ludia, ktori mate skusenosti s tymito nastrojmi, ozvite sa mi. Ci sa mi to vobec oplati menit.
Nuz a este som rozmyslal ako o dalsej moznosti obohatit moj arzenal o Squier Vintage Modified Fretless. Velmi pekna basicka a donutila by ma aj pohnut sa trochu v technike hrania dalej. A uplne na zaver to zaklincujem este tym, ze som uvazoval nad zmenou snimacov za Bartoliniovske MK a plus k tomu uz aj zmenit preamp za mozno nejaky Aguilar OBP-3.
Nuz a teraz mam v hlave zmatok... Co vy na to pani? Tiez ste riesili tuto nezmyselnu otazku vsestranneho nastroja? Co by ste poradili?
Vopred dakujem za akekolvek inspirativne napady a rady. Prajem pekny den!!!
smrtelnik