1

Téma: gombíky a jak na ně

Ahoj,mohl by mi prosím někdo poradit jak sundat z potenciometru gombíky?Jakože je mi jasné že to zní  nejspíš dost amatérsky,ale ja tomu nechcu ublížit víc než už to je.De o to že potřebuju vyměnit potenciometry,akorat nevim jak mam sundat ty cudly.Mám tam takové ty kovové a nák sem nikde nenašel jak se do toho leze nebo kde se to povoluje a používat hrubou sílu sem zatím nechtěl ryskovat.Máte někdo ňáký fígl jak na to?

0 xLajků:

2

Re: gombíky a jak na ně

já to rvu zubama a jinak na dražších věcech to dělám tak, že tam jakoby pod to trčim třeba kapesník obejmu jím ten knoflík a kapesníkem vytáhnu.. snad to je k pochopení big_smile

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

3

vetsina je nasazovacich takze pokud tam nekouka zadna hlava sroubu normalne hrubou silou.. pripadne trochu zapacit zespoda..

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

4

no voni právě kolikrát nejdou

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

5

... nebo ho přes hadřík chytit do kombinaček a postupně ho tahem, spojeným s vyvikláváním do stran stáhnout...

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

6

dík moc hned na to du a dam jim co proto big_smile

0 xLajků:

7 Naposledy upravil: S!msonCZ (14. 09. 2007 15.18:35)

po pul roce mojeho hrani na basu jsem menuil pickguard a taky jsem je potreboval sundat-nikdy predtim jsem to nedelal... snazil jsem se to vsemozne sroubovat, tahat a nic... Po chvili snazeni jsem to do ruky vrazil znamymu, ten zatahl a byly dole smile Chce to proste hrubou silu... ale taky jsem tomu nechtel ublizit, tak jsem to radsi nerval smile

Přesedláno z Adonis na Cort Action Bass V smile

nejposlouchanější za minulý týden(nepřesný - u hodně věcí mi chybí tagy)

http://imagegen.last.fm/basic10/artists/5/SimsonCZ.gif
0 xLajků:

8

de spis o to prekonat ten strach ze to rozbijes a zabrat :-) to prkno by to melo vydrzet teda pokud to neni naka lubovka...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

9

ja to vzdycky pacim nozikom, s tym ze aby som si neposkriabal basu tak pod nozik fuknem vreckovku

Ramon Esteves Bass
Eko MM-300
Trace Elliot AH250SMX (250W)
Trace Elliot 1044 H (400W)
0 xLajků:

10

Taky to jde když pořádně praštíš basou o futra. Bohužel i s poťákem... se mi kdysi povedlo... 8-(

DRŽ HUDBU!
0 xLajků:

11

no chce ten potak vymenit:-D takze to neva big_smile

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

12

No, myslím, že hullik za ty čtyři dny ty potíky už asi nějak sundal:) ale pokud ne, tak dobrý je taky středně velký plochý šroubovák /ne křížák samo /obalený tenkým hadrem, který se z boku lehce naťuká do škvíry mezi čudl a tělo, a když se knoflík povysune, už ho stáhneš rukou. A při dalším sundávání už je to většinou vyčvachtlé, takže už to jde i pouze rukou.

jazz bass + atk + red ripper + qtron + ampeg

www.sufunkygang.cz
0 xLajků: