1

Téma: Demo

nazdar, mám  dotaz, chceme si nahrát s klukama demonahrávku, ale potřrbuju program cakewalk sonar 6, nemáte ho někdo? sice už ho stahuju, ale to bude trvat věčnost.... dík...

0 xLajků:

2

Re: Demo

asi jedine pres torrent

Kopie Peavey Fokus, snímače PJ Bartolini v dřevěných HB custom pouzdrech by Spider.
CORT SJB6FX FL link
BN112H - kombo mosfet 200W, 1x12" neodym + piezo link
0 xLajků:

3

simon napsal:

asi jedine pres torrent

jj, už to stahuju, ale teda, nicmoc rychlost, našel jsem to na btjunkie.org   a má to přes 2 GB, nevím jestli to není moc, jsou tam další, co mají třeba 200MB, ale to asi budou nějaké vychytávky, i když se mi zdá, že 2GB je moc, hmm...

0 xLajků:

4

chmm, to je jako, dkyž jsem stahoval Cubase a mělo to 4GB, tka sem si řikal, jó, to bude s nějakejma maxi pluginama a buhvíčím.

Houno...

Tam byl obyč STAREJ cubase a tuna videotutoriálů

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

5

To bych možná raději nahrával do Cool Editu...   vlastně já do něj doma nahrávám,....a bicí dělám v Fuity Loopu.... smile a smile

0 xLajků:

6

juhuuu napsal:

hmm, to je jako, dkyž jsem stahoval Cubase a mělo to 4GB, tka sem si řikal, jó, to bude s nějakejma maxi pluginama a buhvíčím.

a myslíš, že bys mi ho mohl třeba vypálit a poslat poštou??? na oplátku bych poslal nějaký proviant:-)

0 xLajků:

7

T obych mohl, kdybych ho ovšem měl..... to bylo asi před 3ma měsícema hmm

0 xLajků:

8

juhuuu napsal:

T obych mohl, kdybych ho ovšem měl..... to bylo asi před 3ma měsícema hmm

smůla....snad ten Cakewalk stáhnu co nejdřív....ale dík i tak

0 xLajků:

9

nejni zač no hmm

0 xLajků:

10

noomak napsal:

a myslíš, že bys mi ho mohl třeba vypálit a poslat poštou??? na oplátku bych poslal nějaký proviant:-)

Hele, já Ti ho klidně pošlu-Cubase, Cool Edit, nebo Nuendo... smile a smile

0 xLajků:

11

Matej napsal:

a nintendo mas taky??

btw taky bych rek ze to by patrilo spis pod tema pocitatc a basa...
ikdyz teda asi budes nahravat i ostatni sasky v kapele... ale cool edit pro je dobry doporucuju...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

12

Nuendo 3 a je vymalováno. Na tom se dá udělat celá deska. Dlouhohrajíci. Chi chi.

0 xLajků:

13

m3 napsal:

ale cool edit pro je dobry doporucuju...

Souhlas,.... Cubase a Nuendo jsou o proti tomu dost složitý a náročný na PC.Znám lidi, co dokážou udělat zvuk v Cool Editu naprosto luxusní.....takže kdybych měl já-z vlastní zkušenosti radit,...tak v podmínkách domácího PC studiečka bych dělal vše na Cool Editu a ve Fruity Loopu.

Pepíček napsal:

Nuendo 3 a je vymalováno. Na tom se dá udělat celá deska. Dlouhohrajíci. Chi chi.

To jo,....ale Nuendo je tak,....no na 2 roky zkoumání a učení se tím a pak by jsi možná něco natočil-ale není to žádná legrace.Myslet si, že si instaluješ Nuendo a za měsíc to zmákneš,...to je jak vydat se do Alp v teniskách a s písničkou na rtech.Potřebuješ k tomu i spoustu dalších věcí...... sad a sad Jak už se budu znovu opakovat,....na takovéto věci doporučuji Cool Edit Pro.Nehledě na to, že se k celému programu dá koupit "bifle",.....mám jí doma a knížka byla za pár kaček.Sice někde visí na netu,...ale já ze své zkušenosti vím, že je nejlepší mít knižní vydání,....dělat v programu a v knize hledat a kontrolovat postup.

0 xLajků:

14

m3 napsal:

a nintendo mas taky??

m3: .....nevím, nemám s tím zkušenost-nemám.Ale kdyby jsi chtěl, určitě bych Ti to "Nintendo" sehnal.....   týjo,...už jsme trochu mimo téma....jo, vlastně teď se píše off-topic... hmm

0 xLajků:

15

Matej napsal:

to je jak vydat se do Alp v teniskách a s písničkou na rtech.Potřebuješ k tomu i spoustu dalších věcí......

nojo, zpěvník

0 xLajků:

16

juhuuu napsal:

nojo, zpěvník

big_smile a big_smile

0 xLajků:

17

Matej napsal:

to by bylo super, nejlépe všechny tři, co bys za to chtěl?

0 xLajků:

18

noomak napsal:

Matej psal(a):
to by bylo super, nejlépe všechny tři, co bys za to chtěl?

Napiš mi na mail a domluvíme se co a jak....  smile a smile

0 xLajků:

19

mateeeeej, ja som ti pisal zopar mailov ale bud ma tvoj email hodil do spamu alebo ma ignorujes:-( no davam to ako posledny pokus aj sem, tak uvidime ci budem uspesny.

sekam dobrotu
0 xLajků:

20

pista58 napsal:

mateeeeej, ja som ti pisal zopar mailov ale bud ma tvoj email hodil do spamu alebo ma ignorujes:-( no davam to ako posledny pokus aj sem, tak uvidime ci budem uspesny.

Mrknu na to,....a zítra se ozvu ok?

0 xLajků: