1

Téma: Hughes vs. Ashdown?

Měl bych dotaz na přítomný onlineisty, mám zítra kupovat apec a zůstali mi dvě nabídky - Ashdown MAG 300 hlava (s tím že provizorní bednu mám) a starší Hughes Kettner Basskick 505. Asi by mě zvukově víc zajímal ten Hughes, kterej má ale jen 200W,což může bejt na koncerty problém když zrovna není zvukař..takže bych hafo uvítal jakejkoliv názor, protože pro mě je to tak 50 na 50..

0 xLajků:

2

Re: Hughes vs. Ashdown?

Bohuzel, se znackou Ashdown nemam zadnou zkusenost, takze bych se priklanel ke Kettnerovi, ale 200W se mi zda hodne malo. Hlavne na podia, ve zkusebne by to melo byt OK.

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

3

Hlavně záleží na tom CO HRAJEŠ..

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

4

no to jo, pokud hraješ big beat, metal, hard rock a podobný styly nebo ještě tvrdší tak 200 W je opravdu málo

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

5

Palec napsal:

no to jo, pokud hraješ big beat, metal, hard rock a podobný styly nebo ještě tvrdší tak 200 W je opravdu málo

nemusí být pravda, hodně záleží na bedně, když budeš mít velkou 2x15 bednu do 4 Ohm, bude ti stačit 100 Wattů i na velký podium...

Baby, you can drive my car
0 xLajků:

6

jinak ten Ashdown je v téhle řadě dost slabej (Ashdown AMB je úplně jinej příběh), byl bych pro Kettnera.

Baby, you can drive my car
0 xLajků:

7

takovej bigbít, jazz rock tomu říkáme smile ale zas je fakt že do zkušebny by to mělo bejt v pohodě a koncerty se až na vyjímky jedou přes zvukaře, panč kolegové od kytar maj 60W

0 xLajků:

8

Kuba:
Tak to by slo... Ja mam vedle sebe 2 120W celolampice, takze musim disponovat taky trosku silnejsim tankem smile

Ibanez SR 705 WNF, snímače EMG 40DC, struny DR, bezdrát Sennheiser EW 172 G2, Hughes & Kettner Quantum 600, Peavey Tour 2*10, Kustom G-115H, ladička Korg DTR-2000.
0 xLajků:

9

já taky myslím,že v tomhle případě by mohlo 200W i stačit,byl bych pro Kettnera avšak záleží fakt dost na té bedně

0 xLajků:

10

Jasný, taky to tak vidim..teď už jen řešim jak ho teleportovat přes republiku. Takže dík

0 xLajků:

11

O tu dvoustovku HK mam taky velkej zájem, chtěl bych to zatim do "zkušebny" zatim jsme dva s kytaristou, takže se chcem jen sehrávat a někdy domu si zabrnkat. A časem bych chtěl přikoupit box 4x10", kdyby se to někam posunulo....co vy na tuhle cestu..nebo ke kombu dokupovat box neni tak dobrý jako k hlavě třeba 300W?..Dík

Warwick corvette standard, Basskick 200
0 xLajků: