1

Téma: názor na hlavu HOCKE BMF 3004

Co si myslíte o téhle hlavě? Nikde se tu o ní moc nepíše (spíš vůbec), ale výrobky Hocke tu celkem doporučujete, tak jsem se chtěl optat, co si o tomhle kusu myslíte... Jakou může mít bazarovou cenu - je 5k moc?? A jakým boxem je tohle vhodné doplnit? Pište pište pište... Děkuji moc.

často kladené dotazy: FAQ
něco o mně: Kurca Tovium
0 xLajků:

2

Re: názor na hlavu HOCKE BMF 3004

určitě to nebude sračka,jako Laney,Behroš a podobně,řekl bych že to bude držák
ovšem jak to hraje...to nevim tongue

0 xLajků:

3

hele vzhledem k tomu,že jeho nejnovější typ stojí něco kolem osmičky,tak tohle se může pohybovat tak v rozmezí 4-4500 víc bych do toho neinvestoval asi

0 xLajků:

4

no, viděl jsem nabídku za 8000,- i s bednou (1*15", 300W, domácí výroba) ... bohužel zvlášť to neprodá

0 xLajků:

5

no tak to kup is tou bednou,ne?Podle mě to bude hrát kurva líp jak ta mrdka Laney!

0 xLajků:

6

pekelník: jasný, šak to asi udělám... smile pak časem pude bedna do pi*e vyměněná za něco lepčího...

0 xLajků:

7

tak jsem si pro to dnes jel... Hocke BMF 3004 + homemade box 15" repro & subwoofer

je to i s tou de*ilní STAGGovkou asi o 100% lepší než z tej mr*ky Laney, souhlas s Pekelníkem smile

0 xLajků:

8

super,další kdo pochopil a prozřel smile smile

0 xLajků:

9

Kurca: super, ted prodej Lejno, pujc si par kacek, prihod je k rejzi z Lejna, porid lepsi nastroj, prodej svou super basu a vrat par kacek smile

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

10

jo, jo... a tak porad dokola wink

0 xLajků:

11

he he... ano ano, to jsi vystihl naprosto presne smile

still got the blues... for RnR smile
Jsem  TU
https://stepanaxman.com/
0 xLajků:

12

ještě mě tak napadlo... zesilovač (prej) dává 300W do 4ohmů, co se stane, když zapojím 4ohm bednu řekněme 250W - spálím ji? nebo zesilovač? nebo oboje?
a když je bedna 8ohm? já se v tý elektrice nějak nevyznám... měl jsem při fyzice dávat větší pozor sad sad big_smile

0 xLajků:

13 Naposledy upravil: srs (28. 08. 2007 11.01:49)

kurcatovium napsal:

když zapojím 4ohm bednu řekněme 250W - spálím ji? nebo zesilovač? nebo oboje?

zesilovači to vadit nebude, ale bedna by to nemusela přežít...bedna by naopak měla mít o něco větší vatáž než zesilovač-např. pokud máš 300 wattovej zesilovač do 4 ohmů, tak k němu zapojená 4 ohmová bedna by měla mít minimálně těch 300 wattů, ideálně tak těch 400.

kurcatovium napsal:

a když je bedna 8ohm?

s 8-ohmovou bednou bude zesilovač dávat nižší výkon než dává do 4 ohm-většinou to bývá zhruba poloviční výkon-u 300 wattové hlavy to bude kolem 150 wattů.

peavey t 40, sx pj vwh, greco jb600n, yamaha pulser 450
peavey mark VIII xp, ampeg svt III pro, trace elliot 1248h, peavey mega sub 1x15BW
tech21 xxl, tc spectracomp, boss xl 20, digitech bp 80
0 xLajků:

14

Lmn13 napsal:

tzn.  dyž dáš paralelně 2 x 200W - 8-ohmovou

jestli si něco málo ještě pamatuju, tak by měl bejt výslednej odpor:  1/8 + 1/8 = 1/4 čili 4 ohmy

0 xLajků:

15

pamatuješ si správně wink

DEAN export 4, Peavey DynaBass 4 MKII. (RM Pickups BHB44), Boss GT6B, H&K QS410PRO, ESH RaptorIII.
Jinak vobě ruce nemotorně levý...a jsem prase, neb basu kreslim, někdy míň, někdy víc, někdy vůbec, někdy pastelkou
0 xLajků:

16

ale jak je to pak s Wattáží, to teda nemám šajnu... :-D

řekněme, čistě hypoteticky...

zesilovač 300W do 4ohmů... chci zapojit dvě 8ohm bedny, jakou mají mít wattáž, aby neshořely? každá 300 (+ radši nějaká ta rezerva) nebo tohle lomeno dvěma?

0 xLajků:

17

no uz pokud si to nebyl se ptal nekdo opodal .. a ano secti je !!seti vataze vsech beden co mas a pokud je to rovno nebo vetsi tak by ti to teoreticky nemelo shoret ani vybouchnout...  ale i tam je dobre nechat si urcitou rezervu ...

taky  si asi  jakej ze je to ten vykon uvadenej obecne se uvadi rms nekdy max.. a ty porovnavany a scitany vyhony by meli mit ty pismenka stejny...  nevim jestli teda je to ale tak dulezity ale  podle meho  laickeho uvazovani by se moh boxik s max vykonem napr 100W docela nepekne zavarit kdyz to nej pustis na plno zesik co ma deklarovano 100W rms...resp asi se nerozpadne ale nebude to asi moc stihat a pekne hrat...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků: