Téma: Co říkáte na CORT Action Bass BK
Co říkáte na tuhle basu?? Rád bych věděl názory, zkušenosti a nebo kdyby ste znali něco lepšího v téhle cenové kategorii??
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Co říkáte na CORT Action Bass BK
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co říkáte na tuhle basu?? Rád bych věděl názory, zkušenosti a nebo kdyby ste znali něco lepšího v téhle cenové kategorii??
mam,parada,chvali si to aj zkuseni basaci,bo to obcas hraje srovnatelne jak jejich drazsi ibanezy a tak .D zkus a uvids,estli ti sedne...ja sem v tehle cene nic lepciho teda nenasel.muzu ti po icq poslat aj nake nahravky dyztak
dobré je přidat odkaz
myslíš asi tady tuto http://shop.guitarpark.cz/Baskytary/pag … on-BK.html
nehrál sem na ni, ale kámoš má podobnou Cortku a není myslím špatná. To chce s někým zkušeným zajít do hudebnin a přebrat tam pár kytar podobné ceny a porovnat. V hudebninách je takových kytar většinou plno, jen vybrat tu nej. Podle značky to nejde soudit a podle typu u levnějších bas nejspíš taky ne.
No to je problém protože já žádného zkušeného basáka neznám a ted sem sehnal peníze na apoš a novou kitaru tak potrabuju poradit. Do ted sem hrál jen na Jolaně která má dost ohnutý krk
A ty nahrávky bych si poslech moje icq je 312406166
a co řeknete na tuhle Cortku: http://guitarshop.cz/CZ/product.asp?ID= … category=1 ???
nějaké zkušenosti?
Hrál sem na Cort C5Z v prodejně, sice jen na sucho ale přišla mi dobrá. Dohmat byl seřízený pěkně nízko příjemný tvar těla i krk byl super. Podle mě na naučení určitě vhodná a zvukově si myslím že by to bylo taky v pořádku..škoda že sem ji nezkusil přes apec, nevím co stím udělají snímače.
Jestli se nepletu tak typ C by měl mít pouze jiné dřevo těla než CZ.
no, jedná se o trošku jinou verzi než je v odkazu... je to Cort C4Q ... nějak nevim, co znamenaj písmenka za tou 4kou
snímače to má stejný 2xHB Mighty Mite...
no bez písmena za 4kou C4 je to nastříkané jedním lakem a tělo je u lípy
C4Z má tělo myslím ze dvou kusu a jeden díl je mahagon a vrchní deska z čehosi jiného asi
a C4Q je taková puntíkovaná.....teď ji myslím kdosi prodával na www.hudebnibazar.cz
http://www.guitarshop.cz/CZ/show.asp?ca … mp;fID=198
mě se osobně nejvíc líbí ta C4Z
Ja mám teď Cort C5Z OPVB, měl jsem Ibanez GSR 205, ta cortka je minimálně o třídu výš, hraje velmi dobře. Háčko je ale trochu hluché, ale nezkoušel jsem to ještě na pořádném aparátu a taky tam mám původní struny, které byly už od dodání místy narezlé . Jelikož jsem zvyklej hrát na užší rozteč (16,5), jde na ní i dobře slap
Na Cort Action sem hrál 4roky, a můžu ji jenom doporučit.
Samozřejmě jako u každý laciný kytary hraje kus od kusu jinak, ale myslím, že ať už koupíš jakoukoliv, nešáhneš vedle.
majklovacz: tak ono asi u málokterý laciný pětky bude Hčko jako zvon, že? ale jako obecně názor na tyhle Cort C4 (C5) tu vnímám, že jsou to za danou cenu celkem slušný pádla...
hm, hm... přemýšlím (dělám že přemýšlím :-D )
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Co říkáte na CORT Action Bass BK