1

Téma: Basa na metal do 14 k

Zdravim vsechny basaky smile , chtel bych si tak do roka poridit nejakou pekne hrajici basu ktera se hodi na metalek a a i pekne zni slap . Chtel bych do ni investovat tak 14 000 . Diki za radu smile

no ibanez gsr205 + vychodonemecky bassgun 150W mno moc na to hrdej nejsem ale lepsi nez nic smile
0 xLajků:

2

Re: Basa na metal do 14 k

Čtrnáct klacíku to docela jde....docela přehled o basách má Kubš........Kubšíííííííí, ty basáku z Arakainu kde jsi????

0 xLajků:

3

hh a naka sance ze se tu obevi smile volam kubšee smile

no ibanez gsr205 + vychodonemecky bassgun 150W mno moc na to hrdej nejsem ale lepsi nez nic smile
0 xLajků:

4

Jura napsal:

hh a naka sance ze se tu obevi  volam kubšee

Neboj...Kubš tady je každou chvíli.Ale basy tady má zmáklejch více kluků!

0 xLajků:

5

mnooo pokud stačí čtyřka.... kup si jetýho jazzbase nebo precisiona big_smile tongue

0 xLajků:

6 Naposledy upravil: Kubš (07. 08. 2007 21.34:36)

těžko říct co požAduje metalék za basu, 5tku za čtrnáct spíš NE.
4řka už se dá sehnat solidní....osobně bych doporučil něco jako Schecter ale ne zrovna ten můj ale ty všechny ostatní co ta firma dělá-sou to moderní basy a ohlasy na ně jsou opravdu dobrý....ibanez bych taky nedoporučil.....je toho hodně ani JB se Neztratí
fakt se to nedá přímo říct že tohle na metal je a tohle ne smile spíš třeba nahod nějaký svoje favority a my se k nim velice rádi kriticky vyjádříme

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

7

No ja to prave planuji az za rok jen abych vedel co je a chtel bych 5tecku sry ze sem to nenapsal driv , ja jeste prave nevim jakou bych chtel . se vtom jeste moc nevyznam smile chtel sem k5 ale tu za 14 neporidim a nechapu co znamena to hluchy h jak to hraje takze vubec nevim sad

0 xLajků:

8

no hluchý H je takový který nehraje, prsotě to jen blativě (ne)hraje,  K5 za 14 seženeš z druhý ruky ale panuje tu pověst že to není dobrá basa, hele za 12 se dá sehant  na bazaru ve svý podstatě japonskej předchůdce K5 což je  to samý(fieldy na to hrál před K5) ale z japonska a bez označení k5 ale seriovým označením sr1305 (velká velká výhoda je výroba v japonsku oproti korejskejm ibanezam kteroužto K5 je-ibanez asi vybral v korei špatnou továrnu pač to je děs co z toho leze) takže pokud nemusíš mít nutně K5 na hmatníku tak kup tu 1305 a budeš mít lepší nástroj....

0 xLajků:

9

Kubš napsal:

hele za 12 se dá sehant  na bazaru ve svý podstatě japonskej předchůdce K5 což je  to samý(fieldy na to hrál před K5) ale z japonska a bez označení k5 ale seriovým označením sr1305 (velká velká výhoda je výroba v japonsku oproti korejskejm ibanezam kteroužto K5 je-ibanez asi vybral v korei špatnou továrnu pač to je děs co z toho leze

velkej souhlas! tongue

0 xLajků:

10

ok dekuju moc smile

0 xLajků:

11

Kubš napsal:

no hluchý H je takový který nehraje

Kubši...zaregistroval jsi, že Tě tu někdo-nevím už v jaký diskusi pasoval na basáka z Arakainu? big_smile a big_smile

0 xLajků:

12

podobný jako K5 nebo sr1305 je taky sr705.taky japan, ma to stejnej tvar těla, ale nemá to panoramatický středy ale norm. basy, středy a vejšky. dál má sr705 masivnější kobylku, a snímače najsou ADXka ale DXka.
doufam že nekecam...  smile

ps: prodam ti jí za 13, ale rok čekat nebudu... big_smile

Jack Pampero Workingman Traynor & Soundelirium
0 xLajků:

13

Matej napsal:
Kubš napsal:

no hluchý H je takový který nehraje

Kubši...zaregistroval jsi, že Tě tu někdo-nevím už v jaký diskusi pasoval na basáka z Arakainu? big_smile a big_smile

tak toho někoho je mi líto  smile heh asi by si měl pořídit brýle smile plést si mě s nějakým 50 letým dědou  zastydlým metalistou s pupkem je bud totální výpadek zraku nebo mě chce nasrat !!! big_smilelol:lol::lol::lol::lol:

0 xLajků:

14

Nevím přesně...mluvilo se nějak o basákovi z Arakainu...že prý dobře hraje nebo co a že se jmenuje nějak "Kuboš"...nebo co, no a pak tu někdo napsal, že se s tebou nesetkal na pódiu s Arakajnem a že tě zná jen tady z fóra.Pak mu myslím Mikulda psal, že ty nejsi basák z Arakajnu, jen "náš" Kubš z fóra.Docela mě to pobavilo!!!

0 xLajků:

15 Naposledy upravil: m3 (08. 08. 2007 00.54:03)

ja myslim ze padlo zvladne i metal :-D

btw treba basak z moji ex kapeli hraje ted metal s petvem kovalem na stejnyho jazz basa s kerym hral predtim ska...  neni to ani tak v baze ajko  rukac no...:P

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

16

m3 napsal:

btw treba basak z moji ex kapeli hraje ted metal s petvem kovalem na stejnyho jazz basa s kerym hral predtim ska...  neni to ani tak v baze ajko  rukac no..

jo to samozřejmě,ruce sou důležitý.Spíš jde o to,že pokud máš dobrou basu,hlavně dřevo který rezonuje,tak ti to uhraje prostě všechno,všude to proleze.Já budu dál tvrdit,že i metal se dá hrát na fendera a tečka! tongue:P
Když vedle sebe v metálu a týhle cenový hladině postavím japonskýho fendera a nějakou aktiv Ibanezu,tak ten fender ju přechčije velkým obloukem,o tom sem přesvědčenej! big_smile

0 xLajků:

17

Kubše s Kubem popletl Palec - tadyk:

http://www.forum.baskytara.com/viewtopi … 10&p=7

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

18

pekelnik napsal:

jo to samozřejmě,ruce sou důležitý.Spíš jde o to,že pokud máš dobrou basu,hlavně dřevo který rezonuje,tak ti to uhraje prostě všechno,všude to proleze.Já budu dál tvrdit,že i metal se dá hrát na fendera a tečka!
Když vedle sebe v metálu a týhle cenový hladině postavím japonskýho fendera a nějakou aktiv Ibanezu,tak ten fender ju přechčije velkým obloukem,o tom sem přesvědčenej!

Pekelníku,...dneska jsem měl v horoskopu, že budu mít s někým dnes společný názor....že bych na to začal věřit??:) a smile Lépe bych to nenapsal.....

0 xLajků:

19

tongue:P:P

0 xLajků:

20

Já mám v horoskopu akorát to, že cítím příval energie, který mi dělá dobře (???), ale s tímhle teda taky souhlasím smile

0 xLajků:

21

Jete MTD 5. Neni to teda vyslovene slapova basa, ale odspodu tahne slusne. Do 14 se vlezes i s kvalitnim pevnym futralem.

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

22

d.a.l.i., ty bys místo "Moderátor" měl mít spíš titul "MTDrátor" smile smile smile

0 xLajků:

23

no tak sem se spletl, jestli se to Kubše nějak dotklo, tak se omlouvám, ale ono splíst si Kub a Kubš není za tak hrozný, stavají se horší mýlky:) Jinak basa na metal to je stršně subjektivní, záleží co chceš asi za zvuk a taky na designu, myslím image. Těch věcí, podle kterých se dá vybírat je spousty

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

24

mikulik napsal:

d.a.l.i., ty bys místo "Moderátor" měl mít spíš titul "MTDrátor" smile smile smile

Ja vim, ze jsem s tim MTD otravnej, ale kdyz ono opravdu ma za ty prachy paru. Proste neprilis znama znacka vyprodavana v novote za temer dumpingove ceny... Navic se tady na trhu vyskytuje vetsinou v petce a hacko za danou cenu hraje vyborne, ukaz mi za ty prachy (kolem 10-12kkc) jinou petku...

Nějaký Fendery...
Nějakej pedalboard s hromadou českých (i nečeských) výrobků, Hocke Blues 18 + 10/12" bedna (CZ/CZ)
0 xLajků:

25

třeba to moje ESH hraje za tu cenu taky velmi slušně a na metal se určitě hodí, akorát sem o nich nenašel nic na netu ani nikde jinde a nevim, jestli to ti Němci ještě vyrábí

FENDER AM Standard J-Bass RW OWT, Trace Elliot AH250SMX+TE box 1x15, struny Elixir, kabel Planet waves.
0 xLajků:

26 Naposledy upravil: mikulik (08. 08. 2007 15.34:50)

d.a.l.i napsal:

Ja vim, ze jsem s tim MTD otravnej

Pozor - to jsem nikdy nenapsal a ani si to teda nemyslím smile smile Jen chceš upozornit na značku, která podle tebe dobře obstojí v poměru cena/výkon, to je přece v pořádku... každej lobbujeme za to svý... smile

0 xLajků:

27

trochu mimo téma, ale jestli o té značce ESH víte někdo více informací, nech mně prosím napíše odkaz, nebo něco napíše o firmě a o basách, nějaké podrobnější informace sem nikde nenašel. Ať vím, co mám ve svém arzenálu:)

0 xLajků:

28

Jen jestli tě neoblafli a není to Dimavery s jiným logem big_smile big_smile big_smile

0 xLajků:

29

diki moc za rady smile

0 xLajků:

30

ESP(LTD) nebo Jackson popř na tvrdší metálek DEAN
Já jsem spokojen s Ibanez

ukulele
0 xLajků:

31

o ESHoch veľmi veľa toho neviem, viem akurát to, že na dačo ESH hrá basák z Kreatoru big_smile

Christian Giesler - bassNAME: Christian "SPEESY" Giesler
EQUIPMENT: Jackson Randy Rhoads Custom, Alembic, Esh, Ampeg, Mesaboogie
a on je nemec jak remeň big_smile

http://www.kreator-terrorzone.de/site/index.php?s_id=1

Spector Legend Classic 4 + DR Black Beautys, Kustom Groove 600HD + KonstantAmp Eminence Delta 15" 400W
0 xLajků: