Téma: Basa na metal do 14 k
Zdravim vsechny basaky , chtel bych si tak do roka poridit nejakou pekne hrajici basu ktera se hodi na metalek a a i pekne zni slap . Chtel bych do ni investovat tak 14 000 . Diki za radu

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Basa na metal do 14 k
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravim vsechny basaky , chtel bych si tak do roka poridit nejakou pekne hrajici basu ktera se hodi na metalek a a i pekne zni slap . Chtel bych do ni investovat tak 14 000 . Diki za radu
Čtrnáct klacíku to docela jde....docela přehled o basách má Kubš........Kubšíííííííí, ty basáku z Arakainu kde jsi????
hh a naka sance ze se tu obevi volam kubšee
hh a naka sance ze se tu obevi volam kubšee
Neboj...Kubš tady je každou chvíli.Ale basy tady má zmáklejch více kluků!
mnooo pokud stačí čtyřka.... kup si jetýho jazzbase nebo precisiona
těžko říct co požAduje metalék za basu, 5tku za čtrnáct spíš NE.
4řka už se dá sehnat solidní....osobně bych doporučil něco jako Schecter ale ne zrovna ten můj ale ty všechny ostatní co ta firma dělá-sou to moderní basy a ohlasy na ně jsou opravdu dobrý....ibanez bych taky nedoporučil.....je toho hodně ani JB se Neztratí
fakt se to nedá přímo říct že tohle na metal je a tohle ne spíš třeba nahod nějaký svoje favority a my se k nim velice rádi kriticky vyjádříme
No ja to prave planuji az za rok jen abych vedel co je a chtel bych 5tecku sry ze sem to nenapsal driv , ja jeste prave nevim jakou bych chtel . se vtom jeste moc nevyznam chtel sem k5 ale tu za 14 neporidim a nechapu co znamena to hluchy h jak to hraje takze vubec nevim
no hluchý H je takový který nehraje, prsotě to jen blativě (ne)hraje, K5 za 14 seženeš z druhý ruky ale panuje tu pověst že to není dobrá basa, hele za 12 se dá sehant na bazaru ve svý podstatě japonskej předchůdce K5 což je to samý(fieldy na to hrál před K5) ale z japonska a bez označení k5 ale seriovým označením sr1305 (velká velká výhoda je výroba v japonsku oproti korejskejm ibanezam kteroužto K5 je-ibanez asi vybral v korei špatnou továrnu pač to je děs co z toho leze) takže pokud nemusíš mít nutně K5 na hmatníku tak kup tu 1305 a budeš mít lepší nástroj....
hele za 12 se dá sehant na bazaru ve svý podstatě japonskej předchůdce K5 což je to samý(fieldy na to hrál před K5) ale z japonska a bez označení k5 ale seriovým označením sr1305 (velká velká výhoda je výroba v japonsku oproti korejskejm ibanezam kteroužto K5 je-ibanez asi vybral v korei špatnou továrnu pač to je děs co z toho leze
velkej souhlas!
ok dekuju moc
no hluchý H je takový který nehraje
Kubši...zaregistroval jsi, že Tě tu někdo-nevím už v jaký diskusi pasoval na basáka z Arakainu? a
podobný jako K5 nebo sr1305 je taky sr705.taky japan, ma to stejnej tvar těla, ale nemá to panoramatický středy ale norm. basy, středy a vejšky. dál má sr705 masivnější kobylku, a snímače najsou ADXka ale DXka.
doufam že nekecam...
ps: prodam ti jí za 13, ale rok čekat nebudu...
Kubš napsal:no hluchý H je takový který nehraje
Kubši...zaregistroval jsi, že Tě tu někdo-nevím už v jaký diskusi pasoval na basáka z Arakainu?
a
tak toho někoho je mi líto heh asi by si měl pořídit brýle
plést si mě s nějakým 50 letým dědou zastydlým metalistou s pupkem je bud totální výpadek zraku nebo mě chce nasrat !!!
:lol::lol::lol::lol:
Nevím přesně...mluvilo se nějak o basákovi z Arakainu...že prý dobře hraje nebo co a že se jmenuje nějak "Kuboš"...nebo co, no a pak tu někdo napsal, že se s tebou nesetkal na pódiu s Arakajnem a že tě zná jen tady z fóra.Pak mu myslím Mikulda psal, že ty nejsi basák z Arakajnu, jen "náš" Kubš z fóra.Docela mě to pobavilo!!!
ja myslim ze padlo zvladne i metal :-D
btw treba basak z moji ex kapeli hraje ted metal s petvem kovalem na stejnyho jazz basa s kerym hral predtim ska... neni to ani tak v baze ajko rukac no...:P
btw treba basak z moji ex kapeli hraje ted metal s petvem kovalem na stejnyho jazz basa s kerym hral predtim ska... neni to ani tak v baze ajko rukac no..
jo to samozřejmě,ruce sou důležitý.Spíš jde o to,že pokud máš dobrou basu,hlavně dřevo který rezonuje,tak ti to uhraje prostě všechno,všude to proleze.Já budu dál tvrdit,že i metal se dá hrát na fendera a tečka! :P
Když vedle sebe v metálu a týhle cenový hladině postavím japonskýho fendera a nějakou aktiv Ibanezu,tak ten fender ju přechčije velkým obloukem,o tom sem přesvědčenej!
Kubše s Kubem popletl Palec - tadyk:
http://www.forum.baskytara.com/viewtopi … 10&p=7
jo to samozřejmě,ruce sou důležitý.Spíš jde o to,že pokud máš dobrou basu,hlavně dřevo který rezonuje,tak ti to uhraje prostě všechno,všude to proleze.Já budu dál tvrdit,že i metal se dá hrát na fendera a tečka!
Když vedle sebe v metálu a týhle cenový hladině postavím japonskýho fendera a nějakou aktiv Ibanezu,tak ten fender ju přechčije velkým obloukem,o tom sem přesvědčenej!
Pekelníku,...dneska jsem měl v horoskopu, že budu mít s někým dnes společný názor....že bych na to začal věřit??:) a Lépe bych to nenapsal.....
Já mám v horoskopu akorát to, že cítím příval energie, který mi dělá dobře (???), ale s tímhle teda taky souhlasím
Jete MTD 5. Neni to teda vyslovene slapova basa, ale odspodu tahne slusne. Do 14 se vlezes i s kvalitnim pevnym futralem.
d.a.l.i., ty bys místo "Moderátor" měl mít spíš titul "MTDrátor"
no tak sem se spletl, jestli se to Kubše nějak dotklo, tak se omlouvám, ale ono splíst si Kub a Kubš není za tak hrozný, stavají se horší mýlky:) Jinak basa na metal to je stršně subjektivní, záleží co chceš asi za zvuk a taky na designu, myslím image. Těch věcí, podle kterých se dá vybírat je spousty
d.a.l.i., ty bys místo "Moderátor" měl mít spíš titul "MTDrátor" smile smile smile
Ja vim, ze jsem s tim MTD otravnej, ale kdyz ono opravdu ma za ty prachy paru. Proste neprilis znama znacka vyprodavana v novote za temer dumpingove ceny... Navic se tady na trhu vyskytuje vetsinou v petce a hacko za danou cenu hraje vyborne, ukaz mi za ty prachy (kolem 10-12kkc) jinou petku...
třeba to moje ESH hraje za tu cenu taky velmi slušně a na metal se určitě hodí, akorát sem o nich nenašel nic na netu ani nikde jinde a nevim, jestli to ti Němci ještě vyrábí
Ja vim, ze jsem s tim MTD otravnej
Pozor - to jsem nikdy nenapsal a ani si to teda nemyslím
Jen chceš upozornit na značku, která podle tebe dobře obstojí v poměru cena/výkon, to je přece v pořádku... každej lobbujeme za to svý...
trochu mimo téma, ale jestli o té značce ESH víte někdo více informací, nech mně prosím napíše odkaz, nebo něco napíše o firmě a o basách, nějaké podrobnější informace sem nikde nenašel. Ať vím, co mám ve svém arzenálu:)
Jen jestli tě neoblafli a není to Dimavery s jiným logem
diki moc za rady
ESP(LTD) nebo Jackson popř na tvrdší metálek DEAN
Já jsem spokojen s Ibanez
o ESHoch veľmi veľa toho neviem, viem akurát to, že na dačo ESH hrá basák z Kreatoru
Christian Giesler - bassNAME: Christian "SPEESY" Giesler
EQUIPMENT: Jackson Randy Rhoads Custom, Alembic, Esh, Ampeg, Mesaboogie
a on je nemec jak remeň
http://www.kreator-terrorzone.de/site/index.php?s_id=1
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Nákup nástroje, aparatury » Basa na metal do 14 k