Téma: Snímače
Ahojte, co doporučujete za snímače na Fender Precission Bass. Mám tam teď Di Marzio, uvažuju o Seymour Duncan. Orig. snimače jsou starší a uvažuju o jejich změně. Má někdo zkušenosti? Jo, je to pasivka.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Baskytara.com » Baskytara » Snímače
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahojte, co doporučujete za snímače na Fender Precission Bass. Mám tam teď Di Marzio, uvažuju o Seymour Duncan. Orig. snimače jsou starší a uvažuju o jejich změně. Má někdo zkušenosti? Jo, je to pasivka.
seymoura jedine!!! krasnej zvuk vyberes si z mnoha typů koukni na seymourduncan.com
A co třeba originál Fender?
fendery jsou taky dobry (je to original), ale podle mne je to fakt jako obycejnejsi, ale seymour se tim zabejva a maji spickovy snimace, ja je teda zboznuju......
A nevíš, kde se u nás dají sehnat Seymour? Cena je asi kolem trojky a výš, že?
Taky jsem na netu a v BassPlayeru čet několik dobrejch recenzí na snímače Lindy Fralin (www.fralinpickups.com/bass.asp), u nás je prodává firma Vivian Instruments (www.vivaninstruments.com). Možná by to stálo za to je zkusit, mají mít "vintage" zvuk, ale nevím, jestli chceš právě tohle.
u nas by ti je sem tam naky hudebniny mely objednat jinak na
musicianfriends.com maji naky typy za 1575-3200 takze u nas tak by vocko 2000-3500????
zkus se poptat v hudebninach......
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Baskytara.com » Baskytara » Snímače