1

Téma: Aparatura od "kytary.cz"

Chtěl jsem se zeptat, jestli jste někdo nakupovali nějakou výbavu z kytar.cz?
Pokud někdo máte s jejich zbožím zkušenosti, rád si je poslechnu. Díky za jakékoli postřehy

live: Fender Deluxe Active Jazz Bass MIM, Aguilar GS 112, Ampeg PF-350, Mono M80
home: M-Audio Fast Track, M-Audio Oxygen 49, Cubase 5
0 xLajků:

2

Re: Aparatura od "kytary.cz"

warwic bednu a no problem,prodavač ochotnej ceny fajn.....zboží v pohodě-můj kus vla tně ani nebyl vybaLenej

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

3

Vsechno vybaveni co mam jsem nakupoval primo tam ( v prodejne kytary.cz)
Prodavac hodne ochotnej ( vsechno zapojil, predved, nechal otestovat,poradil, pokecali jsem) 
Spokojenst? ANO

Schecter Hellraiser 5 ║ Squier by Fender MB-4
Hartke VX3500  ║ Warwick blue cab 15,
LINE 6 BASS POD XT PRO + IMG STAGE LINE STA-300 + Hocke BS 115
Pár levých rukou big_smile
0 xLajků:

4

Mám taky dobré zkušenosti, nechali mě bez problémů otestovat sestavu beden jakou jsem chtěl (i s mým zesilovačem), ochotně vybalili, nachystali. OK

Schecter C-5, Fender JB 62 RI MIJ (89)
Ampeg SVT-3 Pro, Ampeg SVT 410 HLF
0 xLajků:

5

Jsou tam ochotní, na tom se s váma shodnu... taky jsem tam odzkoušel různé aparáty a moh si tak vybrat ten, co mi nej sedí...
Jen jsem právě o kytarach.cz parkrat slyšel ne zrovna pozitivni reference, co se týče kvality zboží... když přihlédnu k jejich opravdu velmi nízkým cenám, tak se musím přiznat, že mi taky trochu vrtá hlavou, jak to dělaj wink
No, ještě budu zjištovat, ale tak snad to byly fámy

live: Fender Deluxe Active Jazz Bass MIM, Aguilar GS 112, Ampeg PF-350, Mono M80
0 xLajků:

6

ono se dá sehnat zboží které tam mají i u jiných obchodů a levněji, takže z te ceny bych neměl strach

NEUSER Courage-fretless 6str (1991) ,   FENDER American Standard Jazz Bass (2012),  CORT A5 - EMG pickups,      Dundeeho - Jazz Bass smile
David Eden WTX-260  ,   SWR Goliath 2x10 (x2),  HOCKE BN110
0 xLajků:

7

a kvalitu prodejce moc neovlivni ne .. leda ze by nakupiovali po smetakach nebo poruchovi veci z ciziny a pak si je opravovali ale to myslim by se stejne nevyplatilo...
btw jeden muj kamos si tam koupil hiwatta kerej mu po tejdnu zacal blbnout ..nevim jak to nakonec vyresil jestli ho reklamoval uplnenebo mu tu mouchu vychytali...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

8

No, slyšel jsem právě takové zvěsti, že je možné, že koupí třeba nějaké kombo, co jezdilo po festácích apod... opraví to jen taky hrálo a ty pak kupuješ zajíce v pytli...  To ale člověk asi těžko zjistí, pokud s tim nema dlouholete zkušenosti... 
Nechtel bych právě po týdnu řešit reklamaci nedej boze, ze by mi to ani zpatky nevzali....

0 xLajků:

9

kamarád basák tam kupoval bednu, u které mu po druhým kšeftu odešla horna, nicméně to se může stát, jinak byl spokojený jak s prezentací (osobně miluju, když někam přijdu a prodavač se ke mě chová arogantně nebo jinak nevhodně, srdečné pozdravy do PMC a K-AUDIO v Praze smile ), tak s vyřízením reklamace. já měl podobný problém se stejnou zkušeností. na druhou stranu, osobně jsem přišel do kontaktu se zapůjčeným aparátem na festivalu, který pak prokazatelně stál na krámě jako nový. samozřejmě že tomu aparátu to většinou nijak neuškodí, ale stejně, nepřijde mi to zrovna koscher...

0 xLajků:

10

No, mě je jasné, že posrat se může kde co... ale hlavně jde o postoj toho krámu, jestli si začnou vymýšlet proč zrovna tohle není záruční oprva... nebo jestli to vyřídí bez okolků. Tak to jsem rád, že s tímhle je kladná zkušenost

0 xLajků:

11

já kupoval pár mini věcí po netu a ok. Pak jsem přímo na prodejně kupoval prstýnky na akustiku, který zrovna neměli, tak jsme se s prodavačem bavili o tech blbejch banjistech, co rozkupujou kytaristům věci smile)))

Komba, basy, hlavy, kytary a tak.
0 xLajků:

12

juhuuu: no radši bych se tam s nima taky bavil o těch blbých banjistech wink už mi to neustálé přemýšlení o koupi jednoho podělaného komba leze krkem

0 xLajků:

13

mno půjčování aparatur s tím je myslím proslulej HOudek z Plzně.....
Jinak kytary.cz jeslit tohle dělaj tak je mi líto ale oni ted maj myslím kolonku v eshop "použité zboží"

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

14

Já bych se toho nebál, nemyslím si, že bych jejich ceny byli nějak úžasné, nabídka aparátů ještě ujde ale pořádné baskytary tam v podstatě nejsou tak co:o).

0 xLajků: