1

Téma: Peavey Grind bass

caute lidi
pri toulkach po vlastech ceskych jsem v Brne u Lidla narazil na tuhle basicku...

http://www.peavey.com/products/browse.c … Series.cfm

prekvapilo me ze basa s prubeznym krkem stoji pouze nejakych 10k.. mate s ni nejake zkusenosti? ja na ni tam chvili zkousel hrat a nebzlo to spatny... pekne drzela ton, ladila, na sucho teda nic moc, ale pres aparatek docela slusne zpivala... myslim ze je to supr basa za kasnou cenu, ale treba me nekdo z vas vzvede z omylu...

pravá ruka levější levé a naopak, prostě obě levý. Navíc hluch a aby toho nebylo málo, tak řiťmika.
0 xLajků:

2

Re: Peavey Grind bass

Jo, taky jsem na ni zkoušel hrát, nebyla špatná (za ty kačky), sice se mi zdálo, že je ta aktivka, dělá hodně práce s výsledným zvukem... Nejspíš komplex pasivního (snímačema smile ; bohužel i hrou sad ) basáka... Ale uvažoval jsem o ní (asi minutu, dvě, po vypadnutí z prodejny)...

0 xLajků:

3

Podle mě to asi bude mrdka, za desítku a ještě od Peaveye bych nečekal zázraky, obzvlášť když sám píšeš, že nasucho nic moc... k vám do kapely bych viděl spíš třeba parádního, hutnýho precisiona... třeba smile

Fender Precision (USA) 1978
Columbus Jazz (Japan) 1970s
Fender Bandmaster Reverb 1971, Marshall DBS 72410 1997
Člen fuck klubu skrytejch čísel
0 xLajků:

4

Vernysator: Průběžný krk není až zas taková výhra. Prodlužuje sice sustain, ale zas má takový jakoby pomalejší náběh tónu. Ne každému to sedí. Pokud se něco stane průběžnýmu krku, bývá navíc oprava nebo seřizování mnohem náročnější. A PEaveyu taky moc nedůvěřuju...

Lakland  JO5, Fender precision elite (1983), Ibanez ATK 305, Cort GB 75JJ, Crafter pětka akustická
Aguilar ag700+sl 410
K volšovým rukám volšový tělo!
0 xLajků: