1 Naposledy upravil: speedratt (05. 08. 2007 12.03:44)

Téma: Behringer BX 4210A nebo WARWICK SWEET 25.1 ?

Zdravim vas basaci.... mam na vas melej dotazek... spis na ty lidi co nekdy hraly na tyhle komba....

Koupil sem si vcera toho Behringera BX 4210A ... v prodejne v katarach.cz, proste rachot jako krava... hodne se mi to libilo. Prijel sem domu a ze to zkusim vohulit, ale proste to nem zacne bejt strasne znat, kdyz dam volume za 3/4. Lákal me na nem hlavne ten vykon, ale nejsem si jistej ze tomu odpovida... v kazdym pripade se do toho da pripojit este reprak 450W / 4 Ohm nebo logicky 2x 450W 8 Ohm...

No a ted koukam ruzne po foru, proc mi to dela... Jde mi o to, jestli se vubec vyplati k tomu kupovat este nakej reprak... mam totiz 100dni na vraceni lol a tak prejslim o tom, ze bych ho vratil a koupil bych si o neco slabsi, ale podle me (dobra zkusenost s warwickem) lepsi kombo WARWICK SWEET 25.1. Ma sice jenom tech 250W, ale myslim, ze bude hrat o hodne lip... jakej je vas nazor???

Pokud by se vam nezdalo ani jedno??? tak jakou aparaturu tak do 15000???

Jinak pokud dam ten Behringer na rozumnou hlasitost, tak sem s nim spokojenej.... wink

0 xLajků:

2

Re: Behringer BX 4210A nebo WARWICK SWEET 25.1 ?

o behringerech se tu doctes hodne, chvaly nemnoho, ja bych ho urcite vratil, ale zrovna 25.1 neni taky zadnej zazrak.

AccugrooveFanclub #1
0 xLajků:

3

no otazka je co tech 450W znamena .. taky nevim na co potrebujes takovej vykon...
myslim ze 250W toho warvicka staci na vsechno pokud tim nechces sam utahnout telocvicnu .. sem s tou sweet 15 kou utah i hospodskej sal ...

...nemit hlavu... nevadi
...nemit marka..vadi
0 xLajků:

4

Behringer má zvláštní měřítka na svůj výkon, takže bůhví co to ve skutečnosti je zač big_smile

basy přicházejí a odcházejí big_smile
------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410
0 xLajků:

5

podle me na 200W a vice uz je lepsi hlava+box, ale to je ciste moj nazor. Jinak priplat si 5000 a mas HK Basskick 300 a to myslim je docela dobry aparat. Hral jsem na nej ale jen jednou.

CEILIN KAT IZ WATCHIN U MASTERBATE
0 xLajků:

6

Radši si přišetři,ten behringer asi neee,warwick nevim,ale mnoho lidí už zkoušelo vymyslet jak za málo peněz hodně muziky,ale myslim,že se to ještě nikomu nepovedlo:/

basa Fokus MM4
Hartke HA3500
Warwick WCA 211 Pro
bedna 15' Eminence
0 xLajků: