zajímavý, já třeba nepochopil význam HW1-je to amerika z odřezků nebo jako jak??, jinak mexica sou zvláštní, já sem asi třeba chytl dobrej kousek bych řekl (jinak bych si ho nenechal-byla to basa na výdělek ne pro mě
ale po zapojení sem si řekl že za ty peníze to stojí (který teda sou o dost menší než bych dal tady o D1OOOOST peněz mín ) ale jinak taky jako mám takový smíšený pocity ze standardů, jinak signatury a deluxe spíš na mě nechaly dobrej dojem, pak ale zas bratr viděl v kytary.cz deluxe typ co mám já s tak zprasenýmn krkem (usazením) že byl nehratelnej...pak se v tom vyznej....stejně tak geddy lee mě vůbec nechytl za koule jako můj JB nebo Hoppuska, stejně tak mě nechala chladnou nová serie HW1 prostě furt je to o tom jakej chytíš kus,apořád mám podezření že se to cestou k nám z ameriky, mexica pěkně proseje a jde sem už jen ten zbytek co nikde nechtěj
protože někdy to je děs co tu člověk vidí i v deluxe modelech
jediný na co nepřistoupím je že squier ze stejný doby jako mexico bude lepší 
samořejmě byly doby kdy se mexica potácely fakt ve sračkách
a taky byly doby kdy squiery jely z koree nebo japanu a byly to dobrý nástroje a když se setkaj tyhle dva extrémy pak je výsledek jasnej
taky vyjela serie asi 100 kůsů Squierů z Mexica ale to fakt je něco jako raritka a obávám se že je dost možný že to bude spíš někde ve vitrýně čekat na příhodnou dobu na prodej .
My conclusion?
Kupovat přes ebay, USA fendery sou kolem 6-7 stováků, G@L jakbysmet (a toje možná ještě lepší) nebo MMka do těch 900 taky jdou sehnat bez problému, jinak celkově možná i trošěku projet zahraniční trhy.Osobně mám už po svejch zkušenostech problém s tím něco kupovat v čechách ty ceny tu soufakt zbytečně vysoko....
basy přicházejí a odcházejí

------------------------------------------------------------------------
Fender Precision '86, GK 700RB-2, Line6 410